Paisatge i Patrimoni

Et trobes a:Inici/Paisatge i Patrimoni/Avantprojecte d'Ordenança del Paisatge de Lleida

Avantprojecte d'Ordenança del Paisatge de Lleida

El dia 13 de febrer s’ha presentat a la sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya Demarcació de Lleida, l’Avantprojecte de l’Ordenança del Paisatge de Lleida, una normativa d’aplicació a tot el municipi de Lleida que està orientada a garantir el dret col·lectiu a gaudir d'un entorn agradable, un paisatge harmònic i una adequada qualitat de vida. S’hi regula la protecció del paisatge fomentant els seus valors ambientals i culturals, considerant que els ciutadans i ciutadanes tenen dret a la conservació i millora del nivell de qualitat del paisatge.

El document presentat ha estat el resultat d’un procés que va arrencar amb uns tallers de participació, els objectius dels quals era plantejar entre tots els sectors implicats, els continguts i l’abast d’aquesta ordenança. I ara s’obra un nou període de participació, on tothom que ho vulgui podrà realitzar les aportacions i preguntes que consideri oportunes. La data límit per realitzar aquestes consideracions és el dia 16 de març de 2018.

 

copy_of_Imatgeespai.pngAvantprojecte_Ordenana.jpg

Presentació Avantprojecte Ordenança Paisatge de Lleida

 

 

pdf.jpg Avantprojecte Ordenança Paisatge de Lleida

 

pdf.jpgAnnexes

 

copy_of_imatgemail.png Bústia de preguntes, suggeriments  i propostes

(Ampliat el termini per fer preguntes, suggeriments i propostes referents a l’Avantprojecte de l’Ordenança de Paisatge fins al 13 d’abril)

 

 

 

Et destaquem...