Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Horts Familiars de Rufea

ELS HORTS FAMILIARS DE RUFEA

 

Obert un nou període de sol·licituds dels Horts Familiars de Rufea. Fins el dia 4 d'abril de 2019,  a les 13h. Més informació.

El projecte dels Horts Familiars de Rufea es va iniciar l'any 2011, Imatge Horts familiars Rufea.jpgamb la construcció de 54 parcel·les de 100 m2. Atès a l'elevada demanda de persones i entitats l’any 2013 s'ha ampliat fins a 119 parcel·les.

Els horts tenen una reconeguda funció social, educativa, lúdica i de benestar personal. Per altra banda el projecte contempla altres objectius com la sensibilització sobre els valors de l’Horta de Lleida i la sensibilització ambiental.

Les parcel·les es sortegen entre les persones que ho sol·liciten i que compleixen els requisits establerts. Els hortolans han d’abonar una fiança de 75 € i pagar un lloguer anual 150 €. El lloguer té una durada de 4 anys i és renovable.

 

 


 

 

horts rufea1.jpg horts rufea2.jpg

Més informació:

Plec de clàusules administratives particulars que regulen l'atorgament de les llicències per a l'ocupació i ús temporal de les parcel·les d'Horts Municipals de Rufea

Reglament d'ús dels Horts Familiars de Rufea

Si teniu dubtes, podeu trucar al 973700455 o enviar un e.mail a infosostenible@paeria.cat 

Com arribar als horts de Rufea:

mapa acces horts rufea.jpg

Et destaquem...