Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria intensifica la neteja i desinfecció dels espais públics amb un major pas de persones, seguint les directrius sanitàries

La Paeria intensifica la neteja i desinfecció dels espais públics amb un major pas de persones, seguint les directrius sanitàries

L’empresa concessionària Ilnet duu a terme aquestes tasques a l’entorn de centres de salut, espais d’atenció social i establiments comercials d’alimentació, vetllant per minimitzar les molèsties a la ciutadania.

Data publicació: Divendres 27, març del 2020


Imatge de la notícia La Paeria intensifica la neteja i desinfecció dels espais públics amb un major pas de persones, seguint les directrius sanitàries

Imatge: ©Segre.com

L’empresa concessionària del servei de neteja i recollida de brossa, Ilnet, intensificarà la neteja i desinfecció dels espais públics situats al voltant dels llocs de major pas de persones, mentre duri el període d’alarma pel virus COVID-19, seguint les directrius fixades des del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i des del Ministeri de Sanitat del govern de l’Estat (vegeu document adjunt).

La desinfecció es durà a terme mitjançant hipoclorit sòdic, després de fer la neteja amb mitjans mecànics, i amb els equips de protecció adequats. Aquest compost s’aplicarà de forma controlada i localitzada, fent èmfasi en superfícies de contacte, com el mobiliari urbà i les baranes, però en cap cas de forma generalitzada a l’ambient.

A més, el personal de l’àrea de Serveis Urbans es posaran en contacte amb l’associació d’afectats per la sensibilitat química múltiple, per tal d’informar-los del tipus de desinfectant, de les zones d’aplicació i dels horaris de treball, tal i com marca la normativa i per tal de minimitzar les molèsties que poden patir aquestes persones.

Els punts concrets on es reforça la neteja són al voltant de:

• L’hospital Arnau de Vilanova

• L’hospital Santa Maria

• La Clínica Montserrat

• La Clínica Perpetuo Socorro´

• La Clínica de Ponent

• Tots els Centres d’Atenció Primària, centres de Salut d’Urgència i consultoris (uns 10 centres)

• Centre Jericó del c/ Tallada

• Pavelló Municipal de Balàfia “Agnès Gregori”

• Pavelló Onze de Setembre

• Tots els establiments comercials d’alimentació amb superfície important (53 establiments comercials)

Paral·lelament a aquest servei de neteja intensiva, es continua fent la neteja i escombrada mecànica i manual a la resta de la ciutat de Lleida.

 

Procediment de neteja viària davant la pandèmia de coronavirus (100 KB)

Categories: Pandèmia, 2020, Covid-19, Neteja

Et destaquem...