Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria millora la vorera del carrer Arquitecte Morera i Gatell, malmesa per les arrels dels arbres

La Paeria millora la vorera del carrer Arquitecte Morera i Gatell, malmesa per les arrels dels arbres

Les obres se centren al tram situat entre Arquitecte Cellés i Arquitecte Lamarca i s'aprofiten també per refer el col·lector del clavegueram.

Data publicació: Dimarts 15, novembre del 2022


Imatge de la notícia La Paeria millora la vorera del carrer Arquitecte Morera i Gatell, malmesa per les arrels dels arbres

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

L'Ajuntament de Lleida abordarà a partir d'aquesta setmana la millora d'un tram de la vorera del carrer Arquitecte Morera i Gatell, situat a Vila Montcada, que es troba molt malmesa pel creixement de les arrels dels arbres.

Aquesta actuació, llargament reclamada pel veïnat d'aquesta zona residencial, abastarà el tram situat entre els carrers Arquitecte Cellés i Arquitecte Lamarca. El projecte no modifica la configuració del carrer, sinó que se centra a reparar tots els desperfectes provocats per les arrels en el paviment de la vorera.

L'obra s'abordarà de forma coordinada amb la construcció per part de l'empresa concessionària Aqualia d'un nou col·lector del clavegueram per la vorera, que permetrà així substituir l'existent, que també està fet malbé per les arrels dels arbres.

La durada prevista dels treballs és de dos mesos. Durant aquesta setmana i la vinent Aqualia treballarà en el nou col·lector i després l'empresa Servicios Integrales Demvax, adjudicatària de l'obra, durà a terme l'arranjament de la vorera. El pressupost previst és de 28.907 euros (IVA inclòs).

Et destaquem...