Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria reforça amb més efectius els serveis de neteja

La Paeria reforça amb més efectius els serveis de neteja

Incorpora 2 cisternes al torn de nit i un tractor esbrossarà els accessos a Lleida, accions que s’afegeixen als equips de desinfecció i als de neteja viària habituals. L’objectiu és donar un millor servei a la ciutat

Data publicació: Divendres 08, maig del 2020


Imatge de la notícia La Paeria reforça amb més efectius els serveis de neteja

Imatge: Camionactualidad.es

L’Ajuntament de Lleida reforça amb més efectius els serveis de neteja, a través de l’empresa concessionària Ilnet, que es concreta amb la incorporació de dos equips amb cisternes al torn de nit i destinant un tractor a esbrossar els accessos a la ciutat. Des de l’1 de maig s’han restablert els serveis de neteja viària, així com els serveis de recollida de residus, que actuaran com abans de la declaració de l’estat d’alarma per la covid-19. Alhora es mantenen els equips de desinfecció als carrers, que focalitzen els treballs al voltant dels centre sanitaris de la ciutat i l’entitat municipal descentralitzada de Raimat, com els hospitals, les clíniques i els centres d’assistència primària. L’objectiu del conjunt d’actuacions és donar un millor servei a la ciutat.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha explicat que fins ara s’havien flexibilitat els serveis per adaptar-los a les funcions sobrevingudes per la crisi sanitària. Per això, ha subratllat que des de fa uns dies s’ha restaurat la neteja ordinària, i que on cal intensificar els treballs, s’incorporen més equips de treball municipals i de l’empresa Ilnet, perquè el servei arribi a tota la ciutat i perquè progressivament es retorni a la programació habitual dels equips.

Durant l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Lleida i l’empresa Ilnet han vetllat i vetllen per la seguretat i la protecció dels treballadors i les treballadores i els doten amb el material necessari, com mascaretes, equipament especial per fer les tasques de desinfecció, gel desinfectant, etc.

Et destaquem...