Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Restriccions puntuals al trànsit per obres a la Rambla d’Aragó

Restriccions puntuals al trànsit per obres a la Rambla d’Aragó

Les tasques de connexió del cablejat dels semàfors obligaran a reduir el pas per als vehicles a un carril per sentit dilluns, dimarts i dimecres de la setmana vinent. Dilluns 30 també està previst tallar al trànsit el carrer Bisbe Galindo per les obres a Prat de la Riba.

Data publicació: Dijous 02, febrer del 2023


Imatge de la notícia Restriccions puntuals al trànsit per obres a la Rambla d’Aragó

Les obres de remodelació de la Rambla d’Aragó comportaran restriccions de trànsit de forma puntual la setmana vinent, per tal de fer possible el creuament de les connexions de cablejat dels semàfors, a l’alçada dels carrers Canonge Brugulat i Ramón y Cajal.

L’actuació s’iniciarà dilluns cap a les 9.30 hores, després de l’hora punta d’accés als centres escolars, i està previst que s’allargui durant tot dilluns 30, dimarts 31 i dimecres 1 de febrer. Durant aquests tres dies el pas quedarà reduït a un carril per sentit, en lloc dels dos que hi ha ara durant el desenvolupament de les obres.

D’altra banda, durant la jornada de dilluns 30 de gener també està prevista una altra incidència, amb motiu de les connexions de serveis d’enllumenat i reg en l’àmbit de la reforma de l’avinguda Prat de la Riba. En aquest cas, caldrà tallar al trànsit el carrer Bisbe Galindo dilluns entre les entre 9:30 i les 16 hores.

Saber-ne més >>

Et destaquem...