Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda 21 Escolar/Grup de Treball d'Hort Escolar i Biodiversitat

Grup de Treball d'Hort Escolar i Biodiversitat

Benvinguts/des al Grup de Treball d'Hort Escolar i Biodiversitat!

PER QUÈ IMPULSAR UN GRUP D’HORT ESCOLAR I BIODIVERSITAT?
Volem impulsar un procés d’aprenentatge participatiu amb l’intercanvi d’experiències, problemes i solucions entre els centres.
Creiem que amb un treball de seguiment més continuat, un assessorament més personalitzat i aprofitant les sinergies del grup, podem arribar a aprofundir en les prioritats dels centres implicats.
META

El grup de treball ha de ser l’eina per vehicular les necessitats i prioritats que l’equip docent té per fer de l’hort i els espais verds una eina educativa, a més de facilitar la sinergia entre els centres.

ELS OBJECTIUS ESPECÍFICS
Objectius 1: Conèixer les característiques físiques i educatives dels horts escolars i espais verds implicats (tipologia, infraestructura, equipament, edat d’alumnat implicat, objectius pedagògics, etc.)
Objectiu 2: Detectar les necessitats i debatre les prioritats per millorar la funció dels horts escolars i espais verds com a eines educatives.
Objectiu 3: Establir línies d’actuacions, assessorament i formació per assolir les necessitats prioritzades.
Objectiu 4: Fomentar l’intercanvi d’experiències i les sinergies entre els centres implicats.
CALENDARI
  • 1a sessió - 21 NOV (Centre d'Interpretació de la Mitjana): presentació i anàlisi de necessitats i prioritats
  • 2a sessió - 16 GEN (Escola Enric Farreny): plantejament de les propostes d’acció vinculades a les necessitats
  • 3a sessió - 20 FEB (Escola Pinyana): espai obert a formació, assessorament o accions específiques relacionades amb la o les propostes generades
  • 4a sessió - 16 ABR (Institut Escola Magraners): espai obert a formació, assessorament o accions específiques relacionades amb la o les propostes generades
  • 5a sessió – data oberta i pendent de concretar a principis del 2020: Intercanvi d’experiències. Avaluació. Per on continuem?
RESUM DE LES SESSIONS
Sessió 1 (21 de novembre) - Presentació de la proposta. Què hi tenim? En què punt estem? Necessitats i prioritats. Descarrega't el resum

Et destaquem...