Habitatge i Transició Ecològica

Recursos

Aquests són els recursos que oferim des del programa l'Agenda 21 Escolar de Lleida per als centres educatius de la xarxa.

  • En el cas de l'EBM de Lleida, poseu-vos en contacte amb nosaltres a: agenda21escolar@paeria.es.

Recursos educatius

Aquí podeu consultar informació rellevant per les diferents temàtiques d'interès com hort escolar, residus, aigua... De poc a poc anirem omplint aquest secció amb la informació que troben o generem a les formacions escolars i amb la que vosaltres ens informeu. Tota la informació aquí.

Deixalleria mòbil a l'escola

Cada any s'ofereix el servei de deixalleria mòbil a l'escola per facilitar la correcta gestió d’aquests residus, i alhora, convertir la tasca de recollida selectiva en una eina educativa.

Preguntes mès frequentes sobre els residus

Us deixem aquí l'enllaç a la web Residu, on vas?, on podeu consultar diferents tipus de residus. En aquesta pàgina també podreu trobar informació sobre els sistemes de recollida i gestions dels residus o consells per a reciclar.

Comandes conjuntes pels horts escolars (TERRA)

Gentionem comandes conjuntes per facilitar el manteniment dels horts escolars a la xarxa. Mestrestant, l'inici de curs podeu fer amb els alumnes el Tastet de la vostra Terra als Horts Escolars.

Calendari Hort Escolar

Tenim a la vostra disposició el Calendari d’hort escolar ecològic de Lleida. Aquest és un cartell de 35 x 60 cm que podeu venir a recollir a les nostres oficines.

Papereres de paper

Ja tenim la nova comanda de papereres de cartró feta amb l'objectiu d'afavorir la recollida de paper als centres educatius i entitats de la ciutat. Per a més informació, AQUÍ.

Mapa de centres a la xarxa

Aquest curs 2019/2020, sou 68 els centres membres de la xarxa de l'Agenda 21 Escolar de Lleida. Consulta aquí el map i visita al teu  company i veí!

Et destaquem...