Habitatge i Transició Ecològica

Recursos

Aquests són els recursos que oferim des del programa l'Agenda 21 Escolar de Lleida per als centres educatius de la xarxa.

Infografies d'hort i compostatge

Per cada mes de l'any podreu trobar en aquestes infografies sobre l'hort i copmpostatge: que fer com a planter, que plantar, que sembrar, collir... i com podeu aprofitar al màxim el vostre compostador segon l'època de l'any. Aprofiteu-les! +info

Recursos educatius

Aquí podeu consultar informació rellevant per les diferents temàtiques d'interès com hort escolar, residus, aigua... De poc a poc anirem omplint aquest secció amb la informació que troben o generem a les formacions escolars i amb la que vosaltres ens informeu. Tota la informació aquí.

Deixalleria mòbil a l'escola

Cada any s'ofereix el servei de deixalleria mòbil a l'escola per facilitar la correcta gestió d’aquests residus, i alhora, convertir la tasca de recollida selectiva en una eina educativa.

Papereres de paper

Ja tenim la nova comanda de papereres de cartró feta amb l'objectiu d'afavorir la recollida de paper als centres educatius i entitats de la ciutat. Per a més informació, AQUÍ.

Comandes conjuntes pels horts escolars ( Compots i Terra)

Gestionem comandes conjuntes per facilitar el manteniment dels horts escolars a la xarxa. Mentrestant, l'inici de curs podeu fer amb els alumnes el Tastet de la vostra Terra als Horts Escolars.

Calendari Hort Escolar

Tenim a la vostra disposició el Calendari d’hort escolar ecològic de Lleida. Aquest és un cartell de 35 x 60 cm que podeu venir a recollir a les nostres oficines.

Preguntes mès frequentes sobre els residus

Us deixem aquí l'enllaç a la web Residu, on vas?, on podeu consultar diferents tipus de residus. En aquesta pàgina també podreu trobar informació sobre els sistemes de recollida i gestions dels residus o consells per a reciclar.

Mapa de centres a la xarxa

Aquest curs 2019/2020, sou 68 els centres membres de la xarxa de l'Agenda 21 Escolar de Lleida. Consulta aquí el map i visita al teu  company i veí i veïna!

Et destaquem...