Habitatge i Transició Ecològica

Un bosc pel Clima

Com a acció simbòlica dins de l'Acte de Signatura de Compromís amb l'Agenda 21 Escolar de Lleida, enguany us hem convidat a reflexionar sobre COM EL VOSTRE PROJECTE AMBIENTAL ES COMPROMET AMB EL CLIMA.

Reflexionar sobre com els vostres projectes d’hort escolar, biodiversitat, mobilitat, reciclatge i consum, estalvi energètic i d’aigua contribueixen a fer de Lleida una ciutat més sostenible. Accions que tenen un efecte amb les persones i les seves conductes, les famílies i els seus hàbits, els centres i la seva organització o la ciutat i el seu funcionament, com a exemples. Per a més informació.

El fruit d'aquestes reflexions seràn les fulles al "Bosc pel Clima" del centre.

"Hem fet la foto en l'arbre d'actuacions mediamentals que hem creat entre tot l'alumnat del centre, penjant cadascú una fulla amb una acció que fa per a ajudar al planeta amb el canvi climàtic: reciclatge, estalvi d'energies i aigua, plantació d'arbres, ús del transport públic...Tots hem gaudit molt creant el nostre arbre i ens conscienciat de la importáncia de les nostres accions diàries" (Testimoni de l'Escola Riu Segre)

"Hi han participat els alumnes de tot el centre (infantil, primària i ESO) a partir d'un vídeo sobre els efectes del canvi climàtic i propostes per reduir-lo a l'abast de tothom. Ha estat un treball molt bonic i ens ha agradat molt de participar-hi" (Testimoni del Col·legi Santa Anna)

Aquí teniu la mostra dels magnífics arbres fets als centres educatius:

Et destaquem...