Habitatge i Transició Ecològica

DEIXALLERIES I BOSSES REUTILITZABLES

CAMPANYA DE REFORÇ DE PROMOCIÓ DE LES DEIXALLERIES DE LLEIDA Bossa sola copiar
Calendari

Inici el 23 de novembre 2009- Acabament 2010
Presentació en el marc de la celebració Setmana de reducció dels residus

Objectius

Promoció de l’ús de les deixalleries a través d’una campanya dirigida a la ciutadania amb el lliurament d’un obsequi a aquells visitants que duguin residus a la deixalleria amb un val, i a través dels centres escolars.

Població objectiu

Ciutadania
Famílies lleidatanes

Desenvolupament

Els vals seran distribuïts a través:
D’aquells supermercats de Lleida  que col·laboren amb  la campanya: 20 establiments del Plus, l’establiment de Sabecco i el d’Esclat.

Dues educadores  distribuiran els vals i tríptics de la deixalleria als voltants dels punts on s’ubiquen les deixalleries mòbils i fixes als diferents barris, i informaran dels calendaris i el funcionament.

El Butlletí de la Paeria del mes de desembre, portarà imprés un val, retallable que funcionarà de la mateixa manera que els altres vals.

 

Als centres escolars

Organització de visites a la deixalleria més propera al centre, per aquelles escoles interessades. Prèviament els alumnes portaran de casa residus per la deixalleria. Es lliurarà un tríptic i un val per família.

Difusió

Visita grans establiments
Vals al Butlletí de la Paeria

Recursos

10.000 vals
5000 bosses plegables compra : pràctiques bosses per portar al bolso i que són molt útils per substituir les bosses de plàstic per fer la compra

2000 bosses de recollida selectiva, que permeten organitzar millor la separació dels diferents residus a les cases.

Et destaquem...