Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Ecodescoberta per a conèixer els valors naturals i paisatgístics del tram Nord del Camí del Riu

Ecodescoberta per a conèixer els valors naturals i paisatgístics del tram Nord del Camí del Riu

L’activitat ha estat coordinada per guies de Medi Ambient i tècnics d’Esports de la Paeria amb la col·laboració d’INEFC Lleida

Data publicació: Dijous 03, març del 2022


Imatge de la notícia Ecodescoberta per a conèixer els valors naturals i paisatgístics del tram Nord del Camí del Riu

Més de mig centenar de persones s’han inscrit aquest diumenge per a participar en la darrera de les Ecodescobertes de la Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Lleida, que ha consistit a recórrer el tram Nord del Camí del Riu des del Parc de la Mitjana, amb l’objectiu de difondre els valors naturals i paisatgístics de l’espai i les possibilitats del trajecte per a fer activitats esportives.

Els guies de Medi Ambient i tècnics d’Esports han dirigit conjuntament la caminada, durant la qual s’han donat unes pautes saludables per a la pràctica moderada d’esport i s’han explicat els principals valors naturals del riu i la seva relació amb el territori.

Aquesta caminada ha estat coordinada pels serveis de Medi Ambient i Esports de l’Ajuntament de Lleida, i ha comptat amb la col·laboració de l’INEFC de Lleida, dins del programa “Caminar és fer salut”.

L’activitat s’ha organitzat dins del programa INTERREG POCTEFA – TTFS (Turisme Transfronterer, Fluvial, Sostenible – Ter, Têt, Fluvià, Segre), en el qual participa l’Ajuntament de Lleida, amb l’objectiu de promocionar el riu Segre. Aquest programa està cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Interreg V-A Espanya, França, Andorra (POCTEFA 2014-2020).

El programa d’Ecoactivitats de l’Ajuntament de Lleida és una eina per ajudar a descobrir l'entorn més proper i conscienciar la població per a la conservació i preservació del medi ambient.

Més informació sobre el programa d’Ecoactivitats la podreu trobar en aquest enllaç: https://urbanisme.paeria.cat/sost

Et destaquem...