Centre Històric

Et trobes a:Inici/Centre Històric/Notícies/Cerveses artesanes, animació i música en viu, a la plaça del Dipòsit

Cerveses artesanes, animació i música en viu, a la plaça del Dipòsit

La mostra reuneix una desena de marques del territori al Centre Històric. El Sidral s’ha encarregat de l’animació infantil i les bandes de folk s’han apropiat de la plaça a la tarda.

Data publicació: Dilluns 01, octubre del 2018


Imatge de la notícia Cerveses artesanes, animació i música en viu, a la plaça del Dipòsit

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Centenars de lleidatans s’han aplegat d'avui a la plaça del Dipòsit per gaudir d'una nova edició de la Mostra de Cervesa Artesana. Aquesta activitat, que se celebra des de les dotze del migdia fins a les deu de la nit, ha comptat enguany amb la participació d'una desena de marques del territori, entre les quals cal destacar Cervesa Popaire, Soma Beer, la Vella Caravana, Red Mountain (clúster cerveser de muntanya), Hope, Cerveses La Guineu, Edge Brewing i Espina de Ferro.

Per altra part, els assistents també han pogut gaudir d'un espectacle d'animació infantil, que ha anat a càrrec de la companyia El Sidral, que ha representat el seu espectacle ‘Jugajoglars’.

La Mostra de Cervesa Artesana de Lleida, que també se celebra per les Festes de Maig, pretén impulsar el consum de productes artesans i de proximitat, alhora que estimula l’activitat social, econòmica i cultural del Centre Històric. L'organitzen l’Associació Cultura per l’Oci de Lleida, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida i l'Associació de comerciants i empresaris del Centre Històric.

El Sidral ha donat el relleu a les bandes de folk, que han passat a animar la resta de la trobada. Les Raiers, a les 2 del migdia; S’Tempel Bar, a les 7 de la tarda, i The Drunken Boys, a dos quarts de 9 del vespre, han estat qui han posat el toc musical a la plaça del Dipòsit.

 

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Et destaquem...