Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda 21 Escolar/Agenda 21 Escolar Lleida, curs 2020/2021

Agenda 21 Escolar Lleida, curs 2020/2021

A21E titol

L’Agenda 21 Escolar ha estat al costat dels centres educatius de Lleida durant aquests últims 15 anys per facilitar la implicació de la comunitat educativa en l'ambiciós projecte de construir un món més sostenible, començant pel nostre entorn més proper, Lleida.

Encara ens queden moltes coses per aprendre i tenim nous reptes.

Com podem educar amb valors i respecte per la natura en un context de crisi sanitària i emergència climàtica?

Portada Presentació

 

Consulta aquí els detalls de la proposta de l'Agenda 21 Escolar pel curs 2020/2021.

 


Aquest curs l'Agenda 21 Escolar de Lleida va d'Emergència Climàtica!

Dibuix EC

Davant el context excepcional que vivim d’emergència climàtica, l’Agenda 21 Escolar de Lleida vol recolzar aquesta resposta social. Aquest curs 2020/2021, iniciem un camí per entendre com podem vincular l’Emergència Climàtica als projectes ambientals dels centres. Potenciarem el coneixement sobre el canvi climàtic per contextualitzar les propostes educatives.

Aquí us deixem un document per consulta dels centres. Esperem que us ajudi a entendre els resultats del Pla de Canvi Climàtic a Lleida 2030 i us inspiri a contextualitzar les vostres propostes.

 

NOVETAT! Us proposem vincular el vostre projecte ambiental a una MICROXARXA (opcional)

Les microxarxes són projectes que es treballen a cada escola a partir d’una metodologia concreta i promoguda per l’Agenda 21 Escolar. D’aquesta forma potenciem l’intercanvi d’experiències, compartim bones pràctiques i comparem dades. Els centres que s’inscriuen a una microxarxa tenen un acompanyament, formació i recursos específics, com també condicions i compromisos de participació. Cada micorxarxa té un límit de participació.

Icono clicar

Per conèixer els detalls de cada microxarxa clicla sobre la imatge.

 

T'hi vols inscriure?

Si et vols inscriure, recorda que enguany us heu de preinscriure en primer lloc. El tràmit de preinscripció estarà obert fins al 22 de setembre.

ENLLAÇ TRÀMIT DE PREINSCRIPCIÓ

AMPLIEM TERMINI: Podeu presentar els projectes ambientals fins a finals d'octubre. Aquí us podeu descarregar la plantilla per elaborar el vostre projecte ambiental al centre. Enguany, hem unificat les plantilles i només heu d'indicar si presenteu un projecte ambiental anual o triennal.

DESCARREGA'T la plantilla del projecte ambiental

Avís important: els centres que vulguin presentar per primer any un projecte triennal que es possin en contacte amb l'Agenda 21 Escolar (agenda21escolar@paeria.es) per rebre les indicacions necessàries.

Sempre que us sigui possible, signeu el projecte amb signatura electrònica i envieu-lo per correu electrònic a agenda21escolar@paeria.es.

 

Amb la col·laboració de:

Plusfresc

Et destaquem...