Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda 21 Escolar/Agenda 21 Escolar Lleida, curs 2021/2022

Agenda 21 Escolar Lleida, curs 2021/2022

TANCAMENT PROJECTES AMBIENTALS, curs 2021/2022

Ja teniu disponible els documents per realitzar el tancament dels projectes ambiental als centres.

Tota la documentació AQUí

 

L'Agenda 21 Escolar, curs 2021/2022

Portada Presentació L’Agenda 21 Escolar ha estat al costat dels centres educatius de Lleida durant aquests últims 16 anys per facilitar la implicació de la comunitat educativa en l'ambiciós projecte de construir un món més sostenible, començant pel nostre entorn més proper, Lleida.

Encara ens queden moltes coses per aprendre i tenim nous reptes.

Consulta aquí els detalls de la proposta de l'Agenda 21 Escolar pel curs 2021/2022.

Consulta les bases reguladora de l'Agenda 21 Escolar de Lleida, curs 2021/2022, AQUÍ

 

Impulsem les MICROXARXES!

Les microxarxes són projectes que es treballen a cada escola a partir d’una metodologia concreta i promoguda per l’Agenda 21 Escolar. D’aquesta forma potenciem l’intercanvi d’experiències, compartim bones pràctiques i comparem dades. Els centres que s’inscriuen a una microxarxa tenen un acompanyament, formació i recursos específics, com també condicions i compromisos de participació.

 

Consulta aquí els RECURSOS disponibles i les NOTÍCIES I BUTLLETINS de l'Agenda 21 Escolar de Lleida.

 

 

 

 

Davant el context excepcional que vivim d’emergència climàtica, l’Agenda 21 Escolar de Lleida vol recolzar aquesta resposta social.  Aquest curs 2021/2022, continuem amb el camí per entendre com podem vincular l’Emergència Climàtica als projectes ambientals dels centres. Potenciarem el coneixement sobre el canvi climàtic per contextualitzar les propostes educatives.

Aquí us deixem un document per consulta dels centres. Esperem que us ajudi a entendre els resultats del Pla de Canvi Climàtic a Lleida 2030 i us inspiri a contextualitzar les vostres propostes. A més, pots consultar aquí la secció: Emergència climàtica i escola.

 

Més projectes i col·laboracionsEt destaquem...