Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda 21 Escolar/Agenda 21 Escolar Lleida, curs 2021/2022

Agenda 21 Escolar Lleida, curs 2021/2022

OBRIM INSCRIPCIONS, curs 2021/2022!!

Portada Presentació L’Agenda 21 Escolar ha estat al costat dels centres educatius de Lleida durant aquests últims 16 anys per facilitar la implicació de la comunitat educativa en l'ambiciós projecte de construir un món més sostenible, començant pel nostre entorn més proper, Lleida.

Encara ens queden moltes coses per aprendre i tenim nous reptes.

Consulta aquí els detalls de la proposta de l'Agenda 21 Escolar pel curs 2021/2022.

PRIMERA FASE: per a TOTS els centres

FORA DE TERMINI: poseu-vos directament en contacte (agenda21escolar@paeria.es)

 

SEGONA FASE: per a nouvinguts, centres que renoven projecte anual o triennal i centres que participen en una microxarxa.

Termini per entregar la plantilla del projecte ambiental i/o la carta de compromís de la microxarxa: 30 de setembre de 2021

Descarrega't aquí la plantilla del projecte anual i triennal

 

Descarrega't AQUÍ la presentació de la Trobada online del 23 de setembre sobre el programa de l'Agenda 21 Escolar de Lleida, curs 2021/2022

 

Impulsem les MICROXARXES!

Les microxarxes són projectes que es treballen a cada escola a partir d’una metodologia concreta i promoguda per l’Agenda 21 Escolar. D’aquesta forma potenciem l’intercanvi d’experiències, compartim bones pràctiques i comparem dades. Els centres que s’inscriuen a una microxarxa tenen un acompanyament, formació i recursos específics, com també condicions i compromisos de participació.

 

Consulta aquí els RECURSOS disponibles i les NOTÍCIES I BUTLLETINS de l'Agenda 21 Escolar de Lleida.

 

 

 

 

Davant el context excepcional que vivim d’emergència climàtica, l’Agenda 21 Escolar de Lleida vol recolzar aquesta resposta social.  Aquest curs 2021/2022, continuem amb el camí per entendre com podem vincular l’Emergència Climàtica als projectes ambientals dels centres. Potenciarem el coneixement sobre el canvi climàtic per contextualitzar les propostes educatives.

Aquí us deixem un document per consulta dels centres. Esperem que us ajudi a entendre els resultats del Pla de Canvi Climàtic a Lleida 2030 i us inspiri a contextualitzar les vostres propostes. A més, pots consultar aquí la secció: Emergència climàtica i escola.

 

TANCAMENT, CURS 2020/2021

Si encara no has realitzat el tancament del projecte ambiental al vostre centre al curs 2020/2021, aquí tens tota la informació, documents i enllaços +info

Reviseu les indicacions TOTS els centres.

FORA DE TERMINI - Poseu-vos en contacte amb l'Agenda 21 Escolar de Lleida al correu agenda21escolar@paeria.es (Atenció de: Diana Calvo).

 

Més projectes i col·laboracionsEt destaquem...