Centre Històric

Et trobes a:Inici/Centre Històric/Notícies/El Centre Històric, ‘obert’ de bat a bat a la ciutat

El Centre Històric, ‘obert’ de bat a bat a la ciutat

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, visita durant el matí els dos mercats que s’estrenen en l’Obert i assisteix a la tarda a diversos actes com la festa carrinclona, la plantada de gegants de l’Ereta i el concurs de paelles dels Castellers.

Data publicació: Dilluns 24, setembre del 2018


Imatge de la notícia El Centre Històric, ‘obert’ de bat a bat a la ciutat

Imatges: ©Ajuntament de Lleida

L’Obert Centre Històric està fent bullir d’animació el barri antic de Lleida, amb tot el seguit d’activitats programades aquest cap de setmana, arran de la iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Lleida en què participen més de 60 entitats i associacions per tal d’atreure els ciutadans a aquest espai, perquè recuperi el valor social, històric i solidari.

Aquest matí, el paer en cap, Fèlix Larrosa, ha estat dels primers a assistir a algunes de les més d’un centenar d’activitats que ofereix l’Obert durant el cap de setmana. Primer, l’alcalde ha saludat els paradistes i ciutadans que hi havia al Flea Market, per traslladar-se després a la confluència del carrer Lluís Besa i la plaça Aurembiaix, on s’ha instal·lat el Mercat de les Andròmines.

A la tarda, el paer en cap ha continuat visitant els diferents espais del Centre Històric on hi havia programats actes. L’alcalde ha passat per l’Ereta, on hi havia la plantada de Gegants; pel carrer Obradors, davant la seu de la Fecoll, on s’ha concentrat la ‘juerga carrinclona’, i finalment ha estat a la seu dels Castellers de Lleida, on ha saludat els participants en el concurs de Paelles i ha col·laborat en les tasques del jurat per decidir el guanyador.

Durant el dia, hi ha hagut activitats de tota mena al Centre Històric: visites guiades al Parador del Roser, la Seu Vella i els Pous de Gel; portes obertes a la Parròquia de Sant Andreu; vermuts populars, en diferents indrets del barri; tallers de carotes, contacontes i xocolatada, a més d’animació amb el pallasso Magí, actuació de tambors i bombos i espectacles musicals, entre altres.

 

Imatges: ©Ajuntament de Lleida

Et destaquem...