Centre Històric

Et trobes a:Inici/Centre Històric/Notícies/El concurs de balcons i aparadors del Centre Històric obre la votació a la ciutadania

El concurs de balcons i aparadors del Centre Històric obre la votació a la ciutadania

Hi haurà dos premis al millor balcó, façana o aparador presentats particularment i dos premis més per a comerços i entitats. La valoració final es farà amb el vot del jurat i el vot popular emès a través del Facebook de Benestar Social Lleida.

Data publicació: Dimecres 29, maig del 2019


Imatge de la notícia El concurs de balcons i aparadors del Centre Històric obre la votació a la ciutadania

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

El 5è concurs de balcons, façanes i aparadors del Centre Històric obre la votació a la ciutadania, perquè els veïns i veïnes puguin participar en la valoració final a l’hora de donar els premis. La convocatòria contempla quatre premis: dos per al balcó, aparador o façana més bonica, presentat de manera particular, i dos més per a comerços i entitats. El resultat final s’obtindrà de la valoració que fàcil el jurat del concurs i del vot popular.

El jurat tindrà en compte l’originalitat, els colors, l’aposta per la reutilització de materials i els guarniments florals naturals. Del 27 de maig al 2 de juny es farà la votació. La ciutadania pot emetre el seu vot a través del web de Paeria, on hi haurà activat un banner per enllaçar amb el facebook de Benestar Social Lleida http://www.facebook.es/benestarsocialleida.

El dia 3 es farà el recompte i el dijous 6 de juny hi haurà l'acte de lliurament de premis als balcons guanyadors del concurs.

El concurs de balcons al Centre Històric i PDC

El concurs l’organitza Prosec, que gestiona el Pla de Desenvolupament Comunitari del Centre Històric. El concurs consisteix en el guarniment de balcons, aparadors i façanes amb plantes, flors o elements decoratius, entre altres. Les persones que s’hi han inscrit han rebut vals de descompte per a la compra de material per a la decoració (més informació a l'arxiu adjunt) i el dia del lliurament de premis tothom qui ha participat rebrà un diploma.

El Pla de Desenvolupament Comunitari és un programa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Lleida que l’Associació PROSEC gestiona a l’entorn del Centre Històric. El Pla pretén la dinamització veïnal amb propostes de visualització i participació, com és la iniciativa del concurs de balcons, i posar l’accent en actuacions concretes per promoure la inclusió social d’infants i famílies.

 

Concursbalcons1.jpg

Et destaquem...