Centre Històric

Et trobes a:Inici/Centre Històric/Notícies/La Casa de Fusta acull la presentació de la col·lecció de roba Deep Fashion

La Casa de Fusta acull la presentació de la col·lecció de roba Deep Fashion

La jove Aicha Delphine Kobina mostra la seva primera col·lecció, elaborada amb teles occidentals i africanes, en aquest espai de Coworking, al Centre Històric.

Data publicació: Dilluns 02, setembre del 2019


Imatge de la notícia La Casa de Fusta acull la presentació de la col·lecció de roba Deep Fashion

Imatge: ©Javi Martin

La Casa de Fusta, que gestiona LleidaJove –Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions-, acull aquesta tarda la presentació de la col·lecció de roba Deep Fashion, de la lleidatana jove Aicha Delphine Kobina. És la seva primera col·lecció, que ha dissenyat i elaborat a partir de teixits occidentals i africans. En concret, en aquest espai de Coworking, al Centre Històric, presentarà diversos conjunts crop top amb faldilles i pantalons, el disseny d’una faldilla amb tirants, una desena de vestits i camises, motxilles i bikinis.

L’Aicha Delphine, de 22 anys, ha mostrat interès per la moda i la costura des de petita, quan agafava roba que no utilitzava i li donava un nou ús. Va formar-se i estudiar per aprendre sobre aquest sector, la moda i el patronatge. Ha treballat com ajudant a la Fashion Week de Barcelona, que la va impulsar i animar a seguir en aquest camí, amb el pensament que podia aportar alguna cosa al món de la moda. Per això, va decidir crear la seva pròpia línia de roba Deep Fashion.

L’acte es farà aquesta tarda, a les 19 h, a la Casa de Fusta, al c/ Cavallers.

Et destaquem...