Centre Històric

Et trobes a:Inici/Centre Històric/Notícies/La Casa de Fusta s’obre a nous projectes empresarials

La Casa de Fusta s’obre a nous projectes empresarials

El regidor Ignasi Amor apunta que aquest espai és una aposta de futur per al Centre Històric i per a nous emprenedors, que es vol potenciar amb projectes d’altres àmbits.

Data publicació: Dilluns 14, octubre del 2019


Imatge de la notícia La Casa de Fusta s’obre a nous projectes empresarials

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

El regidor Ignasi Amor apunta que aquest espai és una aposta de futur per al Centre Històric i per a nous emprenedors, que es vol potenciar amb projectes d’altres àmbits

La Casa de Fusta, espai de coworking ubicat al Centre Històric de Lleida, s’obre a nous projectes empresarials per donar resposta a altres demandes i dinamitzar la iniciativa amb propostes variades. Així, professionals d’àmbits diversos podran sol·licitar espais per instal·lar-s’hi i l’Ajuntament de Lleida estudiarà cada cas. Actualment, la Casa de Fusta compta amb 20 llocs de treball ocupats per 13 emprenedors dels sectors de la creació digital, el màrqueting i la gestió cultural. Els coworkers desenvolupen els seus plans empresarials, i també d’altres conjunts que sorgeixen de la sinergia de compartir un mateix espai, i valoren positivament el fet de no treballar a casa i estar acompanyats en el seu horari laboral.

Seguint amb la bona feina que han fet els tècnics de l’àrea a la Casa de Fusta, el regidor de Joventut, Ignasi Amor, ha explicat que es donarà inici a un nou projecte per potenciar-lo i obrir-lo a més àmbits empresarials -sempre que reuneixin els requisits. “Creiem que és una aposta de futur per al Centre Històric i per als joves emprenedors, perquè tinguin el seu espai de Coworking i on s’atenguin les seves necessitats”.

Les empreses que treballen en aquest espai ubicat al carrer Cavallers de Lleida són: Ingenia Moments (màrqueting i formació per empreses), Erika Marfil (venda online i blogs), Laia Navarra (vídeo), Alis Coach (coach i formació), Tatiana Vila (fotografia de bodes), Marc Tarrés (esdeveniments gastronòmics), Tàctica 360º (coach i formació), Glòria Esteve (arquitectura), Josep R. Marsal i Sandra Bertran (recerca), Santi Solans (software per escoles) i Marta Valero (projectes educatius en anglès).

Et destaquem...