Centre Històric

Et trobes a:Inici/Centre Històric/Notícies/La Paeria farà un pla de treball per la millora del Centre Històric

La Paeria farà un pla de treball per la millora del Centre Històric

La regidora de barri, Montse Pifarré, acompanyada per les també regidores Regina Cairol i Elena Ferre, s’ha reunit aquesta tarda amb la plataforma Som Veïns per escoltar les seves demandes i explicar les primeres actuacions que s’han dut a terme.

Data publicació: Dijous 14, novembre del 2019


Imatge de la notícia La Paeria farà un pla de treball per la millora del Centre Històric

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La Paeria presentarà d’aquí a tres mesos un pla de treball per la millora del Centre Històric. Aquest ha estat el compromís que han expressat la regidora del barri i tinent d’alcalde Montse Pifarré i les regidores de les Polítiques per als drets socials, Regina Cairol, i la de Transparència i Lluita contra la corrupció, Elena Ferre, amb els representants de la plataforma Som Veïns en una reunió que han mantingut aquesta tarda a l’Ajuntament.

Les regidores han escoltat les demandes dels membres de la plataforma, que agrupa a diferents col·lectius del Centre Històric, que han anat en la línia de demanar una dignificació del barri, un objectiu que també comparteix el govern municipal. A més, se’ls hi ha explicat les primeres actuacions que s’han dut a terme, principalment en l’àmbit dels Serveis Socials.

En una pròxima reunió, passat el termini fixat, es concretarà la presentació d’aquest pla de treball i es farà un repàs de les actuacions que ja s’hagin endegat. Una d’aquestes primeres actuacions serà la constitució d’una taula institucional interdepartamental amb la Generalitat per abordar la situació de les famílies més desfavorides.

Et destaquem...