Centre Històric

Et trobes a:Inici/Centre Històric/Notícies/Primera reunió entre la Paeria i Som Veïns per tractar la problemàtica del Centre Històric

Primera reunió entre la Paeria i Som Veïns per tractar la problemàtica del Centre Històric

Els veïns, satisfets amb el resultat de la trobada per posar fil a l’agulla a una situació al barri que qualifiquen d’”insostenible”

Data publicació: Dimarts 06, agost del 2019


Imatge de la notícia Primera reunió entre la Paeria i Som Veïns per tractar la problemàtica del Centre Històric

Imatge: ©Javi Martín

L’Ajuntament de Lleida i un grup de veïns i veïnes del Centre Històric agrupats en l’assemblea Som Veïns s’han reunit avui per abordar solucions als problemes d’aquest barri que es troba en una situació ”insostenible”, com han assenyalat els representants veïnals.

La regidora de Participació, Elena Ferre, ha explicat que la Paeria ha escoltat les peticions dels veïns que es recullen en un manifest que compta amb el suport de 600 signatures.

Ferre ha expressat la seva solidaritat amb els veïns i veïnes i ha informat que s’han programat noves reunions per detallar les accions que es duran a terme: “hi ha dos línies de treball molt clares, que són la seguretat i els serveis socials”.

La regidora ha indicat que s’avaluarà una de les principals peticions que formula Som Veïns, evitar la concentració d’equipaments de serveis socials al Centre Històric.

Els representants veïnals s’han mostrat satisfets pel resultat de la trobada, on han traslladat a l’equip de govern el seu descontentament per la situació en què es troba el barri (inseguretat, incivisme, tràfic de drogues) i que s’ha accentuat els darrers anys. Així mateix, s’han mostrat crítics amb les polítiques de l’anterior govern municipal.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha presidit aquesta primera reunió amb els veïns i veïnes del Centre Històric, acompanyat de la tinent d’alcalde Montse Pifarré i dels edils Joan Ramon Castro i Elena Ferre.

Et destaquem...