Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Notícies/Constitució del Consell Territorial de l’Horta a Butsènit

Constitució del Consell Territorial de l’Horta a Butsènit

La Paeria avança en el procés de desplegament dels Consells de barri, amb l’objectiu que estiguin tots constituïts el 21 d’abril.

Data publicació: Dimecres 29, gener del 2020


Imatge de la notícia Constitució del Consell Territorial de l’Horta a Butsènit

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida constitueix avui el Consell Territorial de la Zona 13, corresponent a les partides de l’Horta, amb una reunió al local social de la partida de Butsènit. El Consell és un òrgan de participació ciutadana i de debat sobre qüestions d’interès per l’Horta, que compta amb representació de tots els col·lectius i associacions representatives de cada partida, en especial les Associacions de Veïns, així com altres persones a títol individual.

La reunió de constitució del Consell de l’Horta està presidida pel regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro. A banda de les qüestions organitzatives bàsiques, durant la trobada s’informarà de la situació de la tramitació de l’Ordenança de l’Horta i de la possibilitat de presentar-hi al·legacions, amb un termini que s’ha ampliat fins al 28 de febrer, a més d’altres qüestions que puguin sorgir durant la trobada.

Aquestes reunions són l’espai idoni on poder-se informar, presentar propostes i opinar sobre els temes de competència municipal. La Paeria està en procés de posar en marxa cadascun els 15 consells en els quals es divideix Lleida, a partir dels quals es crearà el Consell de Ciutat, com a òrgan màxim consultiu i de participació ciutadana de l'Ajuntament.

Ja s’han constituït 8 consells i, després de la reunió inicial del de l’Horta d’avui, en quedaran uns altres 6. Fins ara, s'han constituït els consells de Noguerola, Estació i Segre (Zona 2), Pardinyes (Zona 3), Camp d'Esports i Ciutat Jardí (Zona 6), Instituts-Sant Ignasi i Escorxador (Zona 7), Mariola i Turó de Gardeny (Zona 9), la Bordeta (zona 11), Magraners (Zona 12) i Llívia (Zona 14), als quals es suma avui el de la Zona 13.

La previsió és que estiguin tots constituïts el pròxim 21 d’abril. La pròxima cita serà l’11 de febrer, quan es posarà en marxa el Consell de la zona 5, Balàfia.

Et destaquem...