Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Notícies/En marxa la campanya de manteniment dels camins de terra de l’Horta

En marxa la campanya de manteniment dels camins de terra de l’Horta

Les obres, que s’han iniciat a la partida de Vinatesa, afecten un total de 22 quilòmetres de vials i comportaran l’aportació d’uns 7.000 metres cúbics d’àrids reciclats.

Data publicació: Divendres 08, maig del 2020


Imatge de la notícia En marxa la campanya de manteniment dels camins de terra de l’Horta

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La Paeria ha iniciat durant aquesta setmana els treballs de manteniment dels ferms de terra als camins de l’Horta de Lleida. Les tasques, que s’han iniciat a la partida de Vinatesa, es duran a terme durant una primera fase al llarg d’un total de 22 quilòmetres de camins i està previst que durin aproximadament un mes, de manera que estaran acabats pel gruix de la campanya de la fruita.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha visitat aquestes tasques de millora, acompanyat del regidor de l’Horta, Joan Ramon Castro. “És important que la Paeria vetlli pel bon estat dels camins de l’Horta, perquè els veïns i veïnes de les partides han de poder accedir amb normalitat a les seves cases i finques”, ha assenyalat Postius.

Les obres consisteixen a tornar a perfilar la traça dels camins i eliminar les vorades, per garantir una correcta evacuació de les aigües i mantenir el seu bon estat durant tant de temps com sigui possible.

A més, en aquells punts on resulti necessari, s’aportarà material granular en forma d’àrid reciclat amb segell CE, provinent d’un ajut atorgat per l’Agència de Residus de Catalunya. Aquest material permet que el manteniment sigui més durador i suposa una millora ambiental en aquest tipus d’actuacions. En total, s’aportaran 7.000 metres cúbics d’aquests àrids reciclats.

Aquesta actuació de manteniment de camins de terra se suma a l’inici de la campanya de desbrossament dels marges, que també s’ha iniciat aquesta setmana.

Et destaquem...