REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/En marxa la millora de l'aparcament provisional del carrer Llibertat, al Secà

En marxa la millora de l'aparcament provisional del carrer Llibertat, al Secà

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, ha visitat avui aquesta actuació, que és fruit d'una demanda de l'Associació de Veïns i que ha estat possible gràcies a la cessió dels àrids per part de la Subdelegació del Govern.

Data publicació: Dimecres 19, maig del 2021


Imatge de la notícia En marxa la millora de l'aparcament provisional del carrer Llibertat, al Secà

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La Paeria ha iniciat les tasques d'arranjament de l'aparcament provisional situat a l'entrada del Secà de Sant Pere pel carrer Llibertat. Es tracta d'un espai d'uns 4.000 metres quadrats, amb capacitat per a un centenar de vehicles, que tenia el paviment en mal estat i que ara es millora mitjançant l'aportació d'àrids triturats procedents de les obres de renovació del ferm de l'autovia A-2.

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, ha visitat avui aquestes tasques i ha agraït la col·laboració de la Subdelegació del Govern a Lleida per a fer possible aquesta obra, que havia estat reclamada per l'Associació de Veïns del Secà.

"Aquesta és una operació molt interessant, que permet aprofitar uns materials que hem aconseguit gràcies a la sensibilitat de la subdelegació del Govern i que després han gestionat les regidories de Mobilitat i Urbanisme. És un material que cal reciclar i que millora molt l'estat d'aquest aparcament i les condicions de vida dels veïns i veïnes del barri, tot i que potser no d'una forma definitiva. Vull agrair la col·laboració i la capacitat de sumar a l'Associació i la Subdelegació", ha afirmat Pueyo, qui ha estat acompanyat pel regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro.

El subdelegat del Govern, José Crespín ha participat també en la visita i ha destacat que les obres de l'autovia es van iniciar fa tres setmanes i que el material fresat que es genera el demanen molts ajuntaments per fer obres d'aquest tipus. "No és una millora òptima, però sí substancial en un espai d'aparcament molt utilitzat al barri", ha afirmat Crespín, qui ha remarcat que ha estat la reclamació de l'associació de veïns la que ha permès aquesta col·laboració institucional.

Per part dels veïns, el president de l'Associació, José Carreiro, s'ha mostrat molt satisfet per l'actuació que consideraven molt necessària i ha agraït la tasca de l'alcalde i el subdelegat per a fer-ho possible.

Et destaquem...