Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Notícies/Ignasi Amor, pregoner de la Festa Major de Butsènit

Ignasi Amor, pregoner de la Festa Major de Butsènit

El missatge del regidor de Joventut, Festes i Tradicions, l’ofrena floral i el vermut popular, els actes més importants de l’aplec de la partida de l’Horta.

Data publicació: Dilluns 16, setembre del 2019


Imatge de la notícia Ignasi Amor, pregoner de la Festa Major de Butsènit

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

El regidor de Joventut, Festes i Tradicions, Ignasi Amor, ha estat l’encarregat de llegir el pregó de la Festa Major de Butsènit, que ha tingut lloc aquest matí al local social i al qual han assistit el tinent d’alcalde Paco Cerdà, les regidores Regina Cairol i Begoña Iglesias i el regidor Xavier Palau, així com el president de la Federació d’Associacions de Veïns, Toni Baró.

Abans de la lectura del pregó, que el regidor Ignasi Amor ha fet des del bacó del local veïnal, la presidenta de Butsènit, Mireia Valls, ha acompanyat autoritats i veïns i veïnes a visitar l’exposició dels treballs de l’Àrea de la Dona, que s’exposen aquests dies amb motiu de les festes.

En finalitzar el pregó, plegats han participat en l’ofrena floral a la Mare de Déu i tot seguit han assistit a una celebració eucarística a l’ermita d’aquesta partida de l’Horta, que ha estat acompanyada per les Veus Cantaires de Butsènit.

L’homenatge al Carmelo de Cal Nenet, primer president de l’associació de veïns, i el tradicional vermut popular han tancat els actes del matí d’aquesta Festa Major.

Per demà, s’ha previst una altra celebració religiosa per recordar els difunts, l’homenatge a la Gent Gran de la partida i el concurs de pastissos, abans del sopar de germanor i la sessió de ball, que posarà fi a l’aplec de Butsènit.

Et destaquem...