Serveis Urbans

Et trobes a:Inici/Serveis Urbans/Notícies/Inauguració de les obres de reforma del carrer Sant Francesc Xavier de Magraners

Inauguració de les obres de reforma del carrer Sant Francesc Xavier de Magraners

El paer en cap, Fèlix Larrosa, destaca que suposa una millora important en la recollida d'aigües pluvials, que tindrà continuïtat aquest mateix any amb la remodelació del carrer Arboló.

Data publicació: Dimecres 26, setembre del 2018


Imatge de la notícia Inauguració de les obres de reforma del carrer Sant Francesc Xavier de Magraners

Imatge: ©Hermínia Sirvent

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha inaugurat aquesta tarda les obres de millora dels carrers Sant Francesc Xavier i Còrdova de Magraners. Les obres han consistit en la renovació de la xarxa d'aigua potable i el clavegueram. A més, s'ha aprofitat l'obertura del subsòl per millorar l'accessibilitat i la seguretat viària per als vianants, millorant els paviments en una superfície de 650 metres quadrats i les xarxes d'enllumenat públic i telecomunicacions.

Larrosa ha destacat que es tracta d'una operació important per millorar la recollida d'aigües en aquest sector, que compta amb carrers amb un pendent important. L'actuació tindrà continuïtat aquest mateix any amb la millora del carrer Arboló, que també desemboca al carrer Sant Roc i que tindrà la mateixa configuració que Sant Francesc Xavier, amb plataforma única a base de llambordes, i preferència de pas pels vianants respecte als vehicles. Els cotxes només podran accedir-hi per a entrar a guals i per la càrrega i descàrrega dels veïns. També s'han construït dos parterres enjardinats de 4,80 metres quadrats, plantant en cadascun 8 espècies diferents de plantes i col·locat mobiliari urbà, papereres i bancs.

El regidor del barri, Joan Queralt, en el seu primer acte a Magraners, ha destacat les millores que està duent a terme l'Ajuntament en aquesta zona, a les quals aviat es sumaran la reforma del carrer Arboló i el nou bosc urbà, al carrer Camp. L'acte també ha comptat amb la presència dels regidors Paco Cerdà i Joan Vilella.

El pressupost total de la inversió als carrers Sant Francesc Xavier i Arboló ha estat de 243.323,88 €, executats en el marc del Pla d'Inversions del servei d'aigua i clavegueram, a càrrec d'Aigües de Lleida.

 

Imatge: ©Hermínia Sirvent

Et destaquem...