Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Notícies/La campanya de desbrossament i manteniment de camins de l'Horta comptarà amb dos tractors per donar millor servei

La campanya de desbrossament i manteniment de camins de l'Horta comptarà amb dos tractors per donar millor servei

Són dos vehicles desafectats de l’empresa concessionària Ilnet. A la comissió d’avui s’ha exposat en quin punt està la futura Ordenança de l’Horta, que ja recull aportacions del procés participatiu i de tècnics municipals.

Data publicació: Dimecres 17, febrer del 2021


Imatge de la notícia La campanya de desbrossament i manteniment de camins de l'Horta comptarà amb dos tractors per donar millor servei

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La pròxima campanya de desbrossament i manteniment de camins de l’Horta de Lleida comptarà amb dos tractors, desafectats de l’empresa concessionària Ilnet, que permetran donar millor servei. El regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro, ha detallat a la Comissió de l’Horta el contracte que sortirà a licitació per fer aquests treballs. S’actuarà en més de 400 quilòmetres de marges de les vies de l’Horta i podrà atendre les necessitats que sorgeixen habitualment entre els mesos d’abril i setembre. En el contracte s’estableix també que es donarà servei a altres vies de la ciutat amb problemàtica similar.

Castro ha comentat que fins ara Ilnet feia la neteja d’alguns marges de les carreteres amb operaris de l’empresa que deixaven les tasques de neteja de carrers per fer el manteniment amb els tractors que ara han estat desafectats. Un dels tractors està dotat d’un braç articulat que incorpora una picadora. L’altre porta una picadora de martell en la part posterior i és més petit per accedir a llocs més complicats en l’entramat urbà. Els dos vehicles estaran dotats de GPS per saber on s’està treballant i poder acotar millor els quilòmetres de feina.

A la comissió d’avui també s´ha exposat l’estat de la futura Ordenança de l’Horta, que ha de permetre la seva aprovació inicial els propers mesos. Els tècnics municipals han revisat la proposta amb les aportacions del procés participatiu i l’han treballat per enriquir un document que ha de servir per regular la convivència i donar un marc normatiu específic per aquest entorn de la ciutat. Castro ha destacat la voluntat de la Regidoria i de l´equip de Govern d’aconseguir un ampli consens amb la resta de grups polítics municipals, “ja que és un document molt important, que ha de servir els propers anys”, ha conclòs.

Et destaquem...