REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/La Paeria adequa el lateral del Camí Vell d’Albatàrrec per a ús de bicicletes i vianants

La Paeria adequa el lateral del Camí Vell d’Albatàrrec per a ús de bicicletes i vianants

La construcció d’aquest espai mixt permetrà millorar la seguretat als seus usuaris, especialment els alumnes de l’Institut Castell de Templers L’actuació té un pressupost d’uns 15.000 euros i s’inclou dins el Pla de Manteniment de Camins de l’Horta de Lleida

Data publicació: Dissabte 10, juliol del 2021


Imatge de la notícia La Paeria adequa el lateral del Camí Vell d’Albatàrrec per a ús de bicicletes i vianants

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida està adequant el lateral del Camí Vell d’Albatàrrec per a l’ús de bicicletes i vianants. La construcció d’aquest espai mixt permetrà millorar la seguretat dels seus usuaris, especialment per als alumnes de l’Institut Castell de Templers que, a les hores punta del matí i del migdia, han de passar per la calçada destinada als vehicles.


L’actuació aprofita l’espai disponible sobre el pas soterrat de la Sèquia de Torres. El carril lateral discorre en paral·lel a la calçada per a vehicles del Camí Vell d’Albatàrrec, entre l’edifici de l’Institut (antiga Acadèmia Giró) i el pas sobre la sèquia. En aquest punt, connecta amb al tram que ja habilitat amb el mateix ús.

El carril tindrà una longitud de 700 metres i una amplada de 3 metres de mitjana (2.100 m2 en total). Disposarà d’elements verticals de fusta a mode de balises separades de la calçada i l’espai per a les bicicletes i els vianants.

La construcció, que s’ha coordinat entre les Regidories de Mobilitat, Trànsit i Serveis Urbans, i de l’Horta, té un pressupost estimat de 15.000 euros i es duu a terme dins el Pla de Manteniment de Camins de l’Horta de Lleida.

Et destaquem...