Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Notícies/La Paeria dotarà d’ombra i arbres l’accés a la passarel·la de l’estació de trens

La Paeria dotarà d’ombra i arbres l’accés a la passarel·la de l’estació de trens

El tinent d'alcalde Toni Postius destaca que l'Ajuntament seguirà fent actuacions de millora a l'entorn de l'estació.

Data publicació: Dimarts 03, setembre del 2019


Imatge de la notícia La Paeria dotarà d’ombra i arbres l’accés a la passarel·la de l’estació de trens

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida està enllestint un projecte de plantació d’arbrat i dotació d’ombra a l’accés a la passarel·la de l’estació de trens, a la Plaça Ramon Berenguer IV. L’actuació, que s’iniciarà a la tardor, consisteix en la plantació d’arbrat amb xarxa de reg i xarxa de sanejament necessaris, així com la col·locació de mobiliari urbà com papereres i aparca-bicis.

Els treballs, que tindran una durada aproximada d’un mes, compten amb un pressupost de 47.682,74 euros i formen part del Pla de Barris de Noguerola.

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, ha assenyalat que la Paeria és conscient de la necessitat d'abordar de forma integral totes les qüestions relatives al Pla Especial de l'Estació, però ha assenyalat que no per això es deixaran de fer altres actuacions necessàries i que l'Ajuntament pot executar directament, com és el cas d'aquesta millora o de la prevista a la mateixa passarel·la per renovar les rampes d'accés i la plataforma, que s'iniciarà pròximament.

 

EntornEstaci.jpg

Plànol

Et destaquem...