Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Notícies/La Paeria implantarà per primera vegada un servei de bus nocturn per les Festes de la Tardor

La Paeria implantarà per primera vegada un servei de bus nocturn per les Festes de la Tardor

Es perllongarà l'horari de les línies L1 Interior i L2 Ronda les nits de dissabte i diumenge, per facilitar la mobilitat a les revetlles i promoure l'ús del transport públic.

Data publicació: Divendres 27, setembre del 2019


Imatge de la notícia La Paeria implantarà per primera vegada un servei de bus nocturn per les Festes de la Tardor

Imatge: ©Javi Martín

L'Ajuntament de Lleida posarà en marxa per primera vegada a les Festes de la Tardor un servei d'autobús nocturn, que funcionarà les nits de dissabte 28 i diumenge 29 de setembre, coincidint amb la celebració de les revetlles previstes als escenaris de l'avinguda Rovira Roure i la plaça del Dipòsit.

En concret, ha explicat el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, es perllongarà més enllà de la mitjanit el servei de les línies L1-Interior i L2-Ronda. Habitualment, l'L1 i l'L2 acaben el seu servei a les 22.02 i 22.50 h, respectivament, horari que aquest cap de setmana es veurà ampliat fins a la 1.15 i 1.30 h. L'última sortida serà a la una, quan ja hauran acabat els concerts. D'aquesta manera, es dona servei de circumval·lació al centre i a l'eixample de la ciutat i a Cappont, arribant també amb l'L2 a prop de l'accés de la majoria dels barris, ha assenyalat Castro.

Les parades seran les mateixes que aquestes línies tenen en horari diürn i es podran fer anar les targetes multi viatge habituals, o bé pagar un bitllet senzill.

El regidor de Mobilitat ha destacat que amb aquesta acció es pretén facilitar que "els ciutadans puguin evitar d'agafar el cotxe per venir a la festa major i promoure que els joves utilitzin el transport públic per sortir a la nit i tornar a casa de forma segura quan acabin els concerts".

Et destaquem...