Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Notícies/La Paeria reforçarà la seguretat viària a l'entrada a Lleida per l'avinguda Prat de la Riba

La Paeria reforçarà la seguretat viària a l'entrada a Lleida per l'avinguda Prat de la Riba

S'instal·larà un semàfor a la cruïlla amb el carrer Josep Pallach i un senyal lumínic advertint del límit de velocitat.

Data publicació: Divendres 16, octubre del 2020


Imatge de la notícia La Paeria reforçarà la seguretat viària a l'entrada a Lleida per l'avinguda Prat de la Riba

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L'Ajuntament de Lleida ha adjudicat les obres de millora del pas de vianants situat a la cruïlla entre l'avinguda Prat de la Riba i el carrer Josep Pallach, a l'entrada a la ciutat per la C-12, a Pardinyes.

L'obra, que està previst que s'iniciï en uns quinze dies, consistirà en la instal·lació d'un semàfor i la millora de la senyalització abans d'arribar a la cruïlla mitjançant un senyal lumínic que advertirà els conductors i conductores, que vénen d'una carretera, que el límit de velocitat en aquest punt passa a ser de 50 km/h.

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, ha assenyalat que aquesta actuació té com a objectiu millorar la seguretat viària en aquest punt del barri de Pardinyes, que té molt trànsit. "És una cruïlla on ens trobem amb vehicles que vénen d'una carretera amb una velocitat més elevada i que arriben de cop a una zona urbana i no sempre redueixen la marxa com tocaria, cosa que també passa amb els cotxes que vénen en sentit contrari. Per aquest motiu, hem decidit posar-hi un semàfor, per tal que els vianants puguin tenir una major seguretat per travessar el carrer", ha afirmat.

El pressupost de l'obra és de 33.899,7 euros i les obres tenen un termini d'execució d'un mes.

Et destaquem...