REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/La Paeria talla 4 carrers el pont festiu per a facilitar la col·locació de vetlladors de bars i restaurants

La Paeria talla 4 carrers el pont festiu per a facilitar la col·locació de vetlladors de bars i restaurants

Les restriccions es faran efectives el dissabte i el diumenge, de 12 a 17 h, i de les 20 h del dilluns a les 23 h del dimarts.

Data publicació: Divendres 07, maig del 2021


Imatge de la notícia La Paeria talla 4 carrers el pont festiu per a facilitar la col·locació de vetlladors de bars i restaurants

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida tallarà quatre vies de la ciutat aquest pont festiu, del 8 a l’11 de maig, amb motiu de la Festa Major de la ciutat i per a facilitar la instal·lació de vetlladors per part de bars i restaurants. Donat que el dia 11 de Maig és la festivitat de Sant Anastasi, patró de Lleida, els horaris s’han ampliat als quatre dies, ja que, a més, el diumenge és el darrer dia de vigència de l’estat d’alarma i els bars i restaurants podran tancar més tard. A Catalunya, l’horari per aquests locals s’ha allargat fins les 23 h. El regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro, ha assenyalat que la Paeria intenta facilitar mesures d’aquest tipus per ajudar el sector de la restauració perquè puguin anar recuperant la normalitat.


Així, els talls es durant a terme en dos franges horàries: el dissabte i el diumenge, de 12 a 17 h, i el dilluns dia 10 es tallarà de les 20 h fins el dimarts dia 11 a les 23 h. Es faran a les següents vies:

-Carrer Teuleries

-Av. de la Dra. Castells, en sentit de l’av. de l’Estudi General, des del C. Riu Bessos fins a l’av. Estudi General

-Carrer del Nord, entre els carrers de Ramon Castejón i Maria Sauret

- Carrer de Sant Martí, en 2 trams: entre l’av. de Prat de la Riba i Bonaire, i entre els carrers Bonaire i Camp de Mart. La cruïlla de Sant Martí amb Bonaire queda oberta.

S'ha d'afegir que s'ampliarà l'espai de la vorera al carrer Bonaire, perquè els locals també puguin ubicar-hi terrasses. Aquestes actuacions seran degudament senyalitzades, amb tanques, cons i material per fer efectiu els talls. L’àrea de Mobilitat farà l’avís als veïns i les veïnes de la zona, així com als guals afectats.

Et destaquem...