REGIDORIA DE MOBILITAT, TRÀNSIT I SERVEIS URBANS

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, TRÀNSIT I SERVEIS URBANS /Notícies/La passarel·la de vianants de fusta de Copa d’Or romandrà tancada fins a la seva reparació

La passarel·la de vianants de fusta de Copa d’Or romandrà tancada fins a la seva reparació

Un incendi que es va produir ahir a la tarda va provocar-hi danys, però sense afectar a la seva estabilitat general. La setmana vinent està prevista una inspecció a càrrec d’una empresa especialitzada per valorar les obres de manteniment necessàries, que s’executaran tan aviat com sigui possible.

Data publicació: Dijous 27, juny del 2019


Imatge de la notícia La passarel·la de vianants de fusta de Copa d’Or romandrà tancada fins a la seva reparació

Imatge: ©La Manyana

La Passarel·la del Tòfol, l’estructura de fusta per a vianants que hi ha a la partida de Copa d’Or per travessar el riu Segre, a l’alçada del Xoperal d’en Tòfol, romandrà tancada els pròxims dies, després que ahir resultés danyada per un incendi en aquest punt de l’Horta.

Tot i que l’afectació no és rellevant estructuralment ni fa patir per l’estabilitat general de la passarel·la, es requereix una actuació per eliminar la superfície de les bigues que ha quedat carbonatada, mitjançant un polit i neteja superficial, així com la reparació del paviment i de la barana, per evitar que cap tauló pugui cedir.

La setmana vinent hi haurà una visita de tècnics especialitzats de la mateixa empresa que va construir aquesta passarel·la de fusta. Els tècnics valoraran les obres necessàries per garantir el seu manteniment i conservació, per tal que puguin executar-se tan aviat com sigui possible i es reobri el pas.

Et destaquem...