MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/Lleida camina per l’Horta a benefici de la Marató

Lleida camina per l’Horta a benefici de la Marató

Gairebé dues-centes persones participen en la iniciativa solidària organitzada per La Regidoria d’Ocupació i Responsabilitat Social de l’Ajuntament de Lleida

Data publicació: Dimarts 20, desembre del 2022


Imatge de la notícia Lleida camina per l’Horta a benefici de la Marató

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

David Melé, com a regidor d’Ocupació i Responsabilitat Social i president de l’Institut Municipal d’Ocupació ‘Salvador Segui’, ha donat la benvinguda als més de 170 participants que han acudit a tercera edició de la caminada solidària per l’Horta de Lleida, a benefici de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Abans d’iniciar-se la caminada, els assistents, entre els quals hi havia els tinents d’alcalde Toni Postius, Jordina Freixanet i Montse Pifarré, han guardat un minut de silenci amb mot del feminicidi que es va descobrir ahir a Lleida, arran del qual el Govern de la Paeria ha decretat tres dies de dol a la ciutat.

La caminada ha consistit  a fer un recorregut de 10 km per l’Horta de Lleida, amb inici i arribada a l’Escola de Jardineria (carrer Til·ler, 1). Un itinerari amb un nivell de dificultat baix, perquè s’ha pensat en participants de totes les edats.

Saber-ne més >>

Et destaquem...