REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/Millora de l'illa de contenidors al Camí de l'Albi per a reduir-hi els abocaments il·legals

Millora de l'illa de contenidors al Camí de l'Albi per a reduir-hi els abocaments il·legals

El regidor de l'Horta, Joan Ramon Castro, ha visitat avui l'actuació, que és una prova pilot que es podrà ampliar a altres partides i que es complementa amb sancions, més vigilància i accions de conscienciació ciutadana

Data publicació: Dijous 27, maig del 2021


Imatge de la notícia Millora de l'illa de contenidors al Camí de l'Albi per a reduir-hi els abocaments il·legals

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

La Paeria està instal·lant una nova tanca protectora a l'illa de contenidors situada a la cruïlla entre el Camí de l'Albi i un ramal del Camí de Boixadors, dins de les accions iniciades per combatre els abocaments il·legals en aquest i altres punts de l'Horta.

El regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro, ha visitat aquest matí l'actuació, que consisteix en la col·locació dels pilars i les làmines fetes de plàstic 100% reciclat i ignífug que conformen un recinte semitancat, amb una obertura lateral per on els veïns i veïnes podran llençar la brossa i es procedirà també a la seva recollida. Els contenidors queden així molt més amagats i integrats en l'entorn. L'objectiu és contribuir a millorar la imatge i la netedat d'aquest espai per tal de reduir-hi els abocaments.

"A l'Horta tenim molts abocaments il·legals i cal posar-hi una solució. Aquesta és una de les mesures que posarem en marxa, per intentar que la gent es conscienciï que cal acabar amb aquests abocaments. És una prova pilot que iniciem aquí perquè aquest és un dels punts on teníem problemes i si això surt bé ho portarem a més llocs de l'Horta", ha explicat Castro.

El regidor ha recordat també que aquesta actuació es completarà també amb sancions per als responsables d'abocaments que puguin ser identificats, amb la instal·lació de les noves càmeres de videovigilància, que començarà ben aviat, i amb mesures de conscienciació ciutadana.

L'actuació també s'aprofita per reorganitzar la cruïlla i millorar-hi la senyalització.

Et destaquem...