REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/Renovació del paviment de fusta del Parc de les Vies

Renovació del paviment de fusta del Parc de les Vies

El regidor de Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, ha visitat avui l’actuació, que comporta la substitució de les làmines de fusta natural per un material sintètic reciclat més resistent i que precisa menys manteniment

Data publicació: Divendres 11, juny del 2021


Imatge de la notícia Renovació del paviment de fusta del Parc de les Vies

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

El regidor de Mobilitat, Trànsit i Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, ha visitat aquest matí les obres de la primera fase de millora del paviment de tarima de fusta natural del Parc de les Vies.

Els treballs, que conclouran aquest mes, han consistir en la renovació de 126 m2 de tarima de fusta natural situada al tram entre les avingudes Rosa Parks i Prat de la Riba que es trobava deteriorada o en mal estat. Aquest tipus de paviment comporta un manteniment continuat i s’ha decidit substituir-lo per una tarima sintètica amb acabat semblant a la fusta.

D’aquesta manera, s’aconsegueix una gran durabilitat, per la bona resistència del material als canvis de temperatura extrems de la zona i perquè redueix les necessitats de manteniment. La tarima tecnològica està composta per un 65% de fusta de pi d’origen sostenible i un 35% de resines de polietilè d’alta densitat. És un material 100% reciclable.

També es renoven els rastells on es sostindrà la nova tarima amb rastells de pi tractats a l’autoclau. Els treballs de substitució els du a terme la brigada municipal d’obres amb la col·laboració de la Fundació Privada Ilersis.

A la tardor està previst dur a terme una segona fase, on es renovaran uns altres cent metres quadrats d’aquest paviment de fusta.

Et destaquem...