Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Notícies/Reunió amb la junta de l’Associació de veïns de Llívia per tractar sobre el parc de gossos

Reunió amb la junta de l’Associació de veïns de Llívia per tractar sobre el parc de gossos

El primer tinent d’alcalde, Toni Postius, el regidor del barri, Joan Ramon Castro, i la regidora de Participació, Elena Ferre, han plantejat als membres de l’entitat les diferents opcions per aquest projecte.

Data publicació: Dijous 25, juliol del 2019


Imatge de la notícia Reunió amb la junta de l’Associació de veïns de Llívia per tractar sobre el parc de gossos

Imatge: ©Javi Martín

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, el regidor del barri, Joan Ramon Castro, i la regidora de Participació, Elena Ferre, mantenen aquest vespre una reunió amb la junta de l’Associació de veïns de Llívia, per tractar sobre el projecte del parc de gossos previst al Parc de Sant Anastasi de Llívia.

Aquesta obra va ser proposada i aprovada en votació dins dels pressupostos participatius de 2018, i ja està adjudicada. No obstant això, la Paeria ha frenat l’inici d’obres, previst per la setmana passada, davant la negativa expressada ara per l’Associació a portar-lo a terme en la ubicació plantejada.

Davant d’aquesta situació, els regidors plantegen aquest vespre als veïns tres possibilitats: mantenir el projecte tal com estava previst; modificar-ne la ubicació, tenint en compte que comporta rescindir l’adjudicació i fer un nou projecte; o optar per un altre projecte de millora pel barri, opció que també suposaria rescindir el contracte d’adjudicació d’aquesta obra.

El tinent d’alcalde Toni Postius ha afirmat que “tenim clar que no farem cap obra en contra del que volen els veïns” i ha destacat que es prendrà una decisió pròximament en funció de les opinions que plantegin i tenint en compte el bé de tots els veïns i veïnes del barri.

Et destaquem...