REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/Talls de carrers previstos per aquest cap de setmana

Talls de carrers previstos per aquest cap de setmana

Afectaran els carrers Teuleries i Sant Martí, i l’av. Doctora Castells, de les 12 h del dissabte a les 23 de diumenge, per poder-hi ubicar vetlladors.

Data publicació: Divendres 21, maig del 2021


Imatge de la notícia Talls de carrers previstos per aquest cap de setmana

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Els talls al trànsit que l’Ajuntament de Lleida ha previst per aquest cap de setmana afectaran tres carrers de la ciutat. Seran als carrers Teuleries i Sant Martí, i l’av. Doctora Castells. La mesura s’aplicarà del dissabte, dia 22, a les 12 h fins l’endemà diumenge, dia 23, a les 23 h. L’actuació pretén facilitar la instal·lació de vetlladors de bars i restaurants, com a mesura per donar suport al sector de la restauració, després d’un període en què la seva activitat s’ha vist perjudicada per la pandèmia de la covid-19.

Les actuacions seran senyalitzades degudament, amb tanques, cons i material per fer efectiu els talls. L’àrea de Mobilitat farà l’avís als veïns i les veïnes de la zona i als guals afectats.

En concret, els talls de carrers es faran en aquests trams:

-Carrer Teuleries

-Av. de la Dra. Castells, en sentit de l’av. de l’Estudi General, des del C. Riu Bessos fins a l’av. Estudi General

- Carrer de Sant Martí, en 2 trams: entre l’av. de Prat de la Riba i Bonaire, i entre els carrers Bonaire i Camp de Mart. La cruïlla de Sant Martí amb Bonaire queda oberta.

A més, al carrer Bonaire s’ampliarà l’espai de la vorera perquè els establiments puguin ubicar-hi terrasses.

Et destaquem...