REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/Talls de carrers previstos per aquest cap de setmana

Talls de carrers previstos per aquest cap de setmana

Afectaran els carrers Teuleries, Sant Martí i Nord i a l’avinguda Doctora Castells, de les 12 h del dissabte a les 23.59 h de diumenge, per poder-hi ubicar vetlladors

Data publicació: Divendres 28, maig del 2021


Imatge de la notícia Talls de carrers previstos per aquest cap de setmana

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Els talls al trànsit que l’Ajuntament de Lleida ha previst per aquest cap de setmana afectaran quatre vials de la ciutat. Seran als carrers Teuleries, Sant Martí, Nord i a l’avinguda Doctora Castells. La mesura s’aplicarà del dissabte, dia 29, a les 12 h fins l’endemà diumenge, dia 30, a les 23.59 h.

L’actuació pretén facilitar la instal·lació de vetlladors de bars i restaurants, com a mesura per donar suport al sector de la restauració, després d’un període en què la seva activitat s’ha vist perjudicada per la pandèmia de la covid-19.

Les actuacions seran senyalitzades degudament, amb tanques, cons i material per fer efectiu els talls. L’àrea de Mobilitat farà l’avís als veïns i les veïnes de la zona i als guals afectats.

El detall dels carrers afectats és el següent:

-Carrer Teuleries

- Carrer de Sant Martí, en 2 trams: entre l’avinguda de Prat de la Riba i el carrer Bonaire, i entre Bonaire i Camp de Mart. La cruïlla de Sant Martí amb Bonaire queda oberta.

- Carrer del Nord, des de Ramon Castejón fins a Maria Sauret

-Av. de la Dra. Castells, en sentit de l’av. de l’Estudi General, des del C. Riu Besós fins a l’avinguda de l’Estudi General.

Et destaquem...