REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/Talls de trànsit a quatre carrers de la ciutat aquest cap de setmana

Talls de trànsit a quatre carrers de la ciutat aquest cap de setmana

Es faran a Teuleries, Sant Martí, Doctora Castells i del Nord, de les 12 h del migdia de dissabte a la 01 h de la matinada de dilluns.

Data publicació: Divendres 04, juny del 2021


Imatge de la notícia Talls de trànsit a quatre carrers de la ciutat aquest cap de setmana

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha previst per aquest cap de setmana talls de trànsit a quatre carrers de la ciutat. Es faran als carrers Teuleries, Sant Martí i del Nord, i a l’av. Doctora Castells. La mesura s’aplicarà del dissabte, dia 5 de juny, a les 12 h, fins la matinada de dilluns dia 7, a la 01 h. A més, al carrer Bonaire s’amplia l’espai de la vorera perquè els establiments ubiquin terrasses.

L’actuació pretén facilitar la instal·lació de vetlladors de bars i restaurants. D’aquesta manera, es vol donar suport a sector de la restauració, que s’ha vist afectat per la situació sanitària per la Covid-19

Les actuacions seran senyalitzades degudament, amb tanques, cons i material per fer efectiu els talls. L’àrea de Mobilitat farà l’avís als veïns i les veïnes de la zona i als guals afectats.

En concret, els talls de carrers es faran en aquests trams:

-Carrer Teuleries

-Av. de la Dra. Castells, en sentit de l’av. de l’Estudi General, des del C. Riu Bessos fins a l’av. Estudi General

- Carrer de Sant Martí, en 2 trams: entre l’av. de Prat de la Riba i Bonaire, i entre els carrers Bonaire i Camp de Mart. La cruïlla de Sant Martí amb Bonaire queda oberta.

-Carrer del Nord: des del carrer de Ramon Castejón fins a Maria Sauret.

Categories: Talls de carrers, 2021

Et destaquem...