REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/Treballs nocturns fins divendres per reparar trams de ferm a les avingudes de Madrid i Blondel

Treballs nocturns fins divendres per reparar trams de ferm a les avingudes de Madrid i Blondel

L’alcaldessa accidental, Jordina Freixanet, ha explicat que es substituiran les llambordes del pas de vianants de la pl. Espanya i es renovaran alguns trams de ferm deteriorats. L’actuació es fa dins el Pla de manteniment, conservació i millora de paviments, per un import de 125.000 euros, i comportarà afectacions al trànsit durant la nit. Alhora, s’aprofitarà per reposar les juntes de dilació de l’aparcament soterrani de l’av. de Blondel.

Data publicació: Dimarts 16, agost del 2022


Imatge de la notícia Treballs nocturns fins divendres per reparar trams de ferm a les avingudes de Madrid i Blondel

Imatge: ©Mario Gascón

L’Ajuntament de Lleida ha durà a terme els treballs de reparació del ferm a l’avinguda de Madrid i l’avinguda de Blondel des d’aquesta nit i fins divendres. L’actuació s’ha previst ara a l’agost i de nit per minimitzar les molèsties a la ciutadania. L’alcaldessa accidental, Jordina Freixanet, acompanya del regidor de Mobilitat i Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, ha explicat en què consistirà l’actuació i l’afectació que hi haurà al trànsit.

Freixanet ha comentat que es millorarà el pas de vianants i del ferm de l’avinguda de Madrid amb pl. d’Espanya, fent la substitució de les llambordes del pas de vianants per aglomerat. Els treballs requereixen de maquinària específica d’estesa del material. Per optimitzar els recursos, s’han inclòs reparacions puntuals del paviment, tant a l’avinguda de Madrid com a l’avinguda de Blondel. L’alcaldessa accidental ha indicat que les obres s’emmarquen en el Pla de manteniment, conservació i millora de paviments i aglomerat asfàltic a la ciutat i que les durà a terme l’empresa adjudicatària, que és Sorigué, per un import de 125.000 euros.

Igualment, s’aprofitarà per fer la reparació i reposició de les juntes de dilatació de l’aparcament soterrani. Es farà la retirada de les juntes existents i la reposició de les mateixes amb l’estesa d’un paviment de mescla asfàltica i formant una nova junta mitjançant un tall segellat amb màstic bituminós. En aquest cas, el cost és de 37.856 euros i, ho farà Paeria subsidiàriament.

L’actuació és un tram molt transitat i les millores beneficiarà el trànsit rodat, les bicicletes i els vehicles de mobilitat personal, així com les persones vianants. Freixanet ha remarcat que s’han previst diverses actuacions per garantir el bon estat de conservació de la xarxa viària i per millorar la mobilitat i la seguretat.

Talls i afectacions al trànsit

Per realitzar aquests treballs serà necessari tallar la circulació de vehicles en tots dos sentits, entre el pont Vell i el pont de la Universitat. Els treballs es realitzen del 16 al 19 i en horari nocturn per reduir-ne l’afectació, entre les 21 h i les 08 h. Els talls de circulació es concentraran entre les 23 h i les 07 h.

-Els vehicles que circulin per la rambla Francesc Macià en direcció a l’avinguda de Catalunya, es desviaran pel pont Vell o per l’avinguda del Segre.

-Els vehicles que circulin pel Pont Vell no podran accedir a l’avinguda de Blondel i es desviaran cap a la rambla de Francesc Macia o l’av. del Segre.

-Els vehicles que circulin per l’av. de Joana Raspall i l’avinguda de Madrid (tant els que venen del tram del passeig de Ronda com de l’avinguda de Catalunya) no podran accedir a l’avinguda de Madrid i es desviaran pel pont de la Universitat.

-Els vehicles que circulin per l’avinguda de Catalunya es desviaran cap a la dreta, cap a l’avinguda de Madrid en sentit passeig de Ronda o, igualment, pel pont de la Universitat.

-I pel que fa als vehicles que circulin pel pont de la Universitat, en sentit a l’avinguda de Catalunya, no podran girar, hauran de continuar recte, per l’avinguda de Catalunya.

S’ha fet la senyalització corresponent per indicar l’afectació que hi haurà i els horaris dels treballs, per garantir la seguretat en la circulació de vehicles i persones. Sen ‘ha informat als pàrquings de la zona afectats.

Et destaquem...