Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Ampliació de la vorera en un tram de l'avinguda Pius XII, aprofitant unes obres d'Endesa

Ampliació de la vorera en un tram de l'avinguda Pius XII, aprofitant unes obres d'Endesa

La companyia de subministrament està instal·lant una nova línia elèctrica per reforçar la xarxa al barri i l'actuació s'aprofitarà per eixamplar 40 centímetres el pas als vianants i renovar els embornals

Data publicació: Dilluns 16, novembre del 2020


Imatge de la notícia Ampliació de la vorera en un tram de l'avinguda Pius XII, aprofitant unes obres d'Endesa

Imatge: ©Google Maps

L'Ajuntament de Lleida ha negociat amb la companyia elèctrica Endesa per tal d'aprofitar unes obres d'instal·lació d'una nova línia elèctrica de mitja tensió a l'avinguda Pius XII per a ampliar l'espai de vorera per als vianants.

L'actuació, que es durà a terme durant aquesta setmana, se centra en el tram de Pius XII situat entre el Passeig de Ronda i el carrer la Mercè, en l'accés al barri de la Mariola. És en aquest punt, en la vorera de nombres parells, on Endesa obre la rasa, per instal·lar la nova línia elèctrica, per reforçar la xarxa existent al barri. L'actuació s'aprofitarà per eixamplar la vorera en 40 centímetres, desplaçant l'espai d'estacionament en línia que hi ha en aquest tram, que es mantindrà. També es renovaran els embornals, per millorar la recollida d'aigües pluvials.

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, ha destacat la importància d'una bona coordinació per tal d'aprofitar millor els recursos i reduir les molèsties al veïnat. "Si Endesa ha d'obrir una rasa en un carrer i podem aprofitar-ho per fer-hi millores pendents, això ens permetrà abaratir el cost de l'actuació i també evitar d'haver d'obrir dues vegades el paviment, amb els problemes que això ocasiona a la ciutadania", ha destacat.

Et destaquem...