Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Associació Projecte Lleida, nova entitat amb l’urbanisme com a dinamitzador i motor de canvi

Associació Projecte Lleida, nova entitat amb l’urbanisme com a dinamitzador i motor de canvi

El primer tinent d’alcalde Toni Postius valora la proposta, que fomenta la participació ciutadana i l’activitat econòmica, per contribuir a definir la Lleida comercial i de serveis amb què es vol avançar com a ciutat.

Data publicació: Dimecres 26, febrer del 2020


Imatge de la notícia Associació Projecte Lleida, nova entitat amb l’urbanisme com a dinamitzador i motor de canvi

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Lleida compta amb una nova organització en el seu teixit participatiu. L’Associació Projecte Lleida s’ha presentat avui, a les instal·lacions de PIMEC, amb la voluntat de fomentar la participació ciutadana per millorar el model comercial i econòmic de Lleida des de l’àmbit de l’urbanisme. Precisament l’urbanisme ha d’esdevenir una eina dinamitzadora i ha de ser motor de canvi per impulsar el comerç, els serveis, el turisme i, en general, l’activitat econòmica de la ciutat.

El tinent d’alcalde Toni Postius ha encoratjat els membres que ja formen part de l’associació, uns 120, a seguir treballant per créixer com a ciutat. El perfil dels associats és variat, amb comerciants, associacions de comerciants, propietaris, empresaris i ciutadania. Les seves aportacions es tindran en compte i contribuiran a definir la Lleida comercial i de serveis amb què es vol avançar.

Postius ha dit que estudiaran les propostes que ja ha rebut de la nova entitat, amb la creació d’un grup de treball per respondre a les necessitats comercials, de serveis, oci, restauració i turístiques que sorgeixen, i també amb la convocatòria d’un concurs de disseny per aportar idees i solucions a les actuacions que es vulguin fer.

La presentació de l’Associació Projecte Lleida s’ha fet a PIMEC, a la qual s’ha adherit, i ha comptat amb l’assistència de representants de l’entitat i de PIMEC, encapçalada pel seu president, Manel Llaràs, qui ha conduit l’acte.

Et destaquem...