Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Connexió a la xarxa municipal d’aigua d’una urbanització de Raimat

Connexió a la xarxa municipal d’aigua d’una urbanització de Raimat

Les obres estan incloses dins del Pacte de l’Aigua

Data publicació: Divendres 05, agost del 2022


Imatge de la notícia Connexió a la xarxa municipal d’aigua d’una urbanització de Raimat

L’alcalde accidental, Toni Postius, ha visitat les obres de connexió a la xarxa municipal d’aigua de la urbanització situada a l’entorn del golf de Raimat. Els treballs estan inclosos en el pacte per a la nova ordenança de l’aigua de l’Ajuntament de Lleida i se sufraguen dins del pla d’inversió de la concessionària, que té un valor total de més de 500.000 euros.

El pressupost de l’actuació que s’està portant a terme a Raimat és de 70.000 euros i la previsió és acabar-la a finals d’agost. Postius ha destacat la millora que representarà aquesta regulació amb aigua de qualitat que ve de l’embassament de Santa Anna a través de la Mancomunitat d’Aigua de Pinyana, per tant, amb una gestió pública.

A la visita també han assistit la tinent d'alcalde Montse Pifarré i la regidora Begonya Iglesias, firmants del Pacte de l'Aigua.

La nova connexió integrarà a la xarxa de distribució municipal la vintena d’habitatges que existeixen en aquest àmbit de Raimat, amb una cinquantena de residents habituals, i també l’activitat del golf.

La infraestructura que s’està instal·lant estarà preparada per incorporar futurs habitatges donat que resten parcel·les per ser  construïdes. També servirà per poder portar aigua potable a les urbanitzacions de la Cerdera (alta i baixa) que, l’any passat, es van connectar a la xarxa de clavegueram.

Et destaquem...