Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Ilnet neteja 13 tones de residus del camí de la Corda de Gardeny

Ilnet neteja 13 tones de residus del camí de la Corda de Gardeny

La setmana vinent prosseguiran els treballs amb una esbrossada del mateix indret. El primer tinent d’alcalde, Antoni Postius, diu que “la voluntat del Govern de la Paeria és dignificar aquesta zona i donar-la a conèixer com un nou espai d’esbarjo i gaudi, que fins ara era inaccessible”.

Data publicació: Dimarts 15, desembre del 2020


Imatge de la notícia Ilnet neteja 13 tones de residus del camí de la Corda de Gardeny

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Ilnet, l'empresa concessionària de l'Ajuntament de Lleida per executar els serveis de recollida de residus, neteja viària i gestió de deixalleries al municipi, ha realitzat aquest dijous la neteja de brossa i andròmines variades acumulades entorn del camí de la Corda de Gardeny, a la falda de la cara Nord del Turó de Gardeny.

Hi han treballat 8 persones, una retroexcavadora, un camió ploma i un altre camió amb caixa oberta, des de les 9 del matí fins a la 1 del migdia. Agents de la Guàrdia Urbana han estat donant suport per evitar cap problema amb la circulació de vehicles i han retirat també algun cotxe mig desballestat que hi havia en aquest indret. En total, s’han retirat 13.200 kg de residus.

Les tasques de neteja prosseguiran la setmana vinent, quan es preveu fer una esbrossada del mateix indret.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha posat de manifest que “dins de les tasques per seguir dignificant aquest espai de la ciutat, s’han dut a terme tasques de neteja en aquesta zona del turó i s’han retirat gairebé 14 tones de residus.” Postius també ha posat de manifest que “aquesta quantitat de residus no s’han acumulat en poc temps, la qual cosa suposa que fa molts anys que no es duien a terme tasques de neteja i manteniment en aquesta zona”.

Postius ha explicat que “la voluntat del Govern de la Paeria és dignificar aquesta zona i donar-la a conèixer als lleidatans i lleidatanes, com un nou espai d’esbarjo i gaudi, que fins ara era inaccessible i que amb les tasques de desbrossament i neteja anem recuperant a poc a poc”.

Et destaquem...