Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Justícia dona la raó a la Paeria i avala la llicència i la seguretat de la discoteca Biloba

La Justícia dona la raó a la Paeria i avala la llicència i la seguretat de la discoteca Biloba

El Jutjat del Contenciós Administratiu número 1 de Lleida desestima el recurs presentat per la Generalitat de Catalunya

Data publicació: Dimarts 04, setembre del 2018


Imatge de la notícia La Justícia dona la raó a la Paeria i avala la llicència i la seguretat de la discoteca Biloba

Imatge: Google Maps

Resolució favorable a la Paeria en el contenciós que la Generalitat va emprendre contra la llicència municipal atorgada a la Discoteca Biloba. La sentència del Jutjat del Contenciós Administratiu de Lleida número 1 ha desestimat el recurs presentat per la Generalitat i, per tant, avala l’activitat de discoteca que la societat Bluerenting Catalonia duu a terme en el polígon Neoparc així com la seva seguretat.

El Jutge ha dictaminat que la llicència municipal atorgada per l’Ajuntament de Lleida “està emparada en el planejament urbanístic”. Així mateix, “queda provat que l’establiment queda fora de les zones d’intervenció i d’alerta“ de la zona industrial i urbana en què es troba i, per al seu funcionament,  “només és necessari la presentació del Pla d’Autoprotecció” que l’empresa ja va aportar.

D’acord amb la tramitació de la llicència que va realitzar l’Ajuntament de Lleida, el Jutge estableix que l’administració local és la competent per resoldre el pla d’autoprotecció d’aquesta instal·lació. Per contra, la part demandant, la Generalitat, argüia que la llicència de la discoteca era nul·la perquè el pla d’autoprotecció tenia l’informe negatiu del Departament d’Interior de la Generalitat. Segons el Jutge, aquesta aprovació correspon a l’Ajuntament i, per tant, el recurs contenciós administratiu ha de ser desestimat.

La sentència no és ferma i contra la mateixa es pot presentar recurs d’apel·lació.

 

Imatge: Google Maps

Categories: 2018, Biloba

Et destaquem...