Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria avança els tràmits per a construir la depuradora de Raimat

La Paeria avança els tràmits per a construir la depuradora de Raimat

Data publicació: Dimecres 26, octubre del 2022


Imatge de la notícia La Paeria avança els tràmits per a construir la depuradora de Raimat

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La comissió d’Urbanisme ha informat avui de la cessió per part de Codorniu a l’Ajuntament de la finca on s’ubicarà aquest equipament, que finançarà l’Agència Catalana de l’Aigua, ha explicat el primer tinent d’alcalde Toni Postius


La comissió informativa de Polítiques de la gestió urbanística, habitatge i transició ecològica ha informat avui l’expedient de cessió a favor de l’Ajuntament de Lleida d’una finca de 3.123,65 m² propietat de l’empresa Codorniu, situada a l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Raimat, per tal que s’hi pugui construir una depuradora.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha explicat que aquest tràmit era necessari per donar compliment a l’acord amb l’Agència Catalana de l’Aigua i signar el conveni que permetrà que aquest ens financi les obres de l’equipament, que s’executaran l’any vinent. La cessió de la finca incorpora una servitud de pas per a un camí perimetral.

Paral·lelament, Codorniu també cedirà directament a l’EMD una altra porció contigua de 9.049,44 m², que és la que acull el cementiri de Raimat, que passarà a ser de titularitat pública.

“Aquesta és una de les carpetes històriques que ens vam trobar amb el canvi de corporació i que hem abordat, precisament perquè millorar el sanejament de la zona de l'EMD de Raimat és molt necessari. També celebrem que Raimat pugui disposar finalment del cementiri, perquè hi havia molta preocupació. Caldrà dur-hi a terme accions de millora que es finançaran amb fons procedents de la Diputació i recursos propis de l'EMD”, ha assenyalat Postius.

Et destaquem...