Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria deixa sobre la taula la modificació del pla de reparcel·lació del SUR 42

La Paeria deixa sobre la taula la modificació del pla de reparcel·lació del SUR 42

El Govern reitera el seu compromís per un model comercial compactat en la trama urbana

Data publicació: Dilluns 28, juny del 2021


Imatge de la notícia La Paeria deixa sobre la taula la modificació del pla de reparcel·lació del SUR 42

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La Junta de Govern Local (JGL) de l’Ajuntament de Lleida ha aprovat avui, per unanimitat, deixar sobre la taula l’expedient de la proposta d’aprovació definitiva del Text refós de la modificació del projecte de reparcel·lació del Pla parcial del sector SUR 42 Torre Salses, com ha informat la tinenta d’alcalde i portaveu de la Paeria, Jordina Freixanet.

Abans de la celebració de la JGL, el Grup Municipal del Comú ha fet arribar als seus integrants un informe jurídic per a la revisió d’ofici del pla parcial (aprovat el 2018), informe on s'assenyala que hi ha qüestions ambientals no contemplades en l’expedient.

Per aquesta raó, s’ha adoptat l’acord de deixar el punt sobre la taula a la JGL i traslladar aquest informe als tècnics municipals perquè analitzin la possibilitat de revisar d’ofici la modificació del pla parcial i suspendre tot l’expedient fins a disposar d’aquesta revisió.

Dins de la revisió, se sol·licitarà un informe a l’Oficina Territorial d'Acció i Avaluació Ambiental (OTAAA) i la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Generalitat perquè emetin les seves valoracions.

Model comercial compartit

Freixanet, que ha atès els mitjans de comunicació acompanyada del regidor Jaume Rutllant, ha reiterat que el Govern d’Entesa aposta per un model comercial compactat en la trama urbana de Lleida tal com s’expressa en el programa del mandat i en el Pla d’Actuació Municipal.

La segona tinent d’alcalde ha insistit que els tres socis de govern comparteixen “al cent per cent” aquesta visió sobre el desenvolupament comercial.

Record per als presos polítics

Freixanet ha iniciat l’atenció als mitjans de comunicació enviant “una abraçada molt gran” des de Lleida als presos polítics avui indultats.

“Aquest és el primer pas. Tots sabem que la solució que volem és l’amnistia com l’única sortida política per a Catalunya, però el compromís d’avui amb la llibertat dels presos polítics és el primer, també, per aturar la repressió”, ha asseverat.

Categories: SUR 42, Torre Salses, 2021

Et destaquem...