Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria explica als veïns i les veïnes de Sucs els eixos principals del Poum

La Paeria explica als veïns i les veïnes de Sucs els eixos principals del Poum

El tinent d’alcalde Joan Gómez ha explicat que l’Ajuntament està organitzant diverses presentacions amb diferents col·lectius de la ciutat perquè coneguin el pla urbanístic i aquells aspectes que més els poden interessar.

Data publicació: Dimarts 13, mar� del 2018


Imatge de la notícia La Paeria explica als veïns i les veïnes de Sucs els eixos principals del Poum

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha presentat aquest dilluns als veïns i les veïnes de Sucs el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (Poum) de la ciutat de Lleida. Durant la sessió, els tècnics municipals han detallat els eixos principals del pla i han posant l’atenció en aquells aspectes que puguin estan vinculats amb Sucs. El tinent d’alcalde Joan Gómez ha participat en la sessió, a la qual també han assistit els representants de l’ajuntament pedani, d’entitats i professionals de la construcció, agricultors i ramaders d'aquesta Entitat Municipal Descentralitzada.

Gómez ha explicat que la reunió a Sucs forma part del conjunt de presentacions que la Paeria està fent a diversos col·lectius, com els col·legis professionals, el sector de la construcció o les entitats veïnals, entre altres, per donar a conèixer la nova planificació. El nou Poum definirà el futur urbanístic de Lleida els pròxims 15 anys. Ara es troba en fase de debat, després d’un treball tècnic i de participació ciutadana important durant la fase d’avenç.

 

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Et destaquem...