Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria habilita canals informatius sobre el projecte del Polígon de Torreblanca-Quatre Pilans

La Paeria habilita canals informatius sobre el projecte del Polígon de Torreblanca-Quatre Pilans

Els interessats poden elevar les seves consultes als tècnics municipals a través de la web de l'Ajuntament

Data publicació: Dijous 28, juliol del 2022


Imatge de la notícia La Paeria habilita canals informatius sobre el projecte del Polígon de Torreblanca-Quatre Pilans

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Lleida ha obert un baner i ha habilitat un apartat a la pàgina web de la Paeria per informar sobre l’aprovació inicial del Pla director urbanístic d’activitat econòmica (PDUAE) de la Plana de Lleida, projecte en el qual s’inclou el Polígon de Torreblanca-Quatre Pilans, que dimarts passat va tenir el vistiplau de la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Generalitat.

Amb aquests canals, des de la Regidoria d’Urbanisme es vol facilitar els interessats puguin contactar amb l’Ajuntament i els tècnics municipals responsables per tal d’accedir a la informació detallada i resoldre els dubtes que puguin plantejar.

La decisió de la Comissió Territorial d’Urbanisme celebrada aquesta setmana a Lleida es va prendre per unanimitat de tots els seus membres i significa un pas endavant molt important pel futur Polígon de Torreblanca-Quatre Pilans. El nou sector industrial tindrà un abast d’unes 1.280 hectàrees, de les quals 400 ho seran en una primera fase, que facilitaran la implantació de noves empreses, amb espai suficient per poder créixer.

El PDUAE és una de les màximes apostes de desenvolupament industrial i logístic a Catalunya. Impulsat per la Generalitat, la Paeria i l’Incasòl, posarà al mercat nou sòl industrial especialment pensat per acollir empreses que precisen parcel·les de gran superfície (100 ha). L'àrea inclourà una estació ferroviària intermodal per a mercaderies i tindrà en compte un desenvolupament sostenible pel que fa al subministrament energètic.

Et destaquem...