Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria i Aigües de Lleida revisen la fuita d’aigua que ha afectat un immoble del carrer Sant Martí

La Paeria i Aigües de Lleida revisen la fuita d’aigua que ha afectat un immoble del carrer Sant Martí

Els bombers han actuat aquest matí per buidar l’aigua que ha inundat el pàrquing d’un bloc desocupat

Data publicació: Dimecres 25, novembre del 2020


Imatge de la notícia La Paeria i Aigües de Lleida revisen la fuita d’aigua que ha afectat un immoble del carrer Sant Martí

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida i Aigües de Lleida analitzen la fuita d’aigua que aquest matí ha fet necessària l’actuació dels bombers en el pàrquing inundat d’un immoble desocupat del carrer de Sant Martí, el número 24. Els bombers han buidat l’espai on s’havien acumulat al voltant de 800m3 d’aigua.

Tècnics municipals i d’Aigües de Lleida s'han desplaçat a l'indret afectat i han localitzat humitats i aigua regalimant en el mur de tancament del vial del carrer Orfeó Lleidatà que correspon al talús del Turó de la Seu Vella. En aquest mateix àmbit es troba una construcció del servei de subministrament d’aigua. El conjunt d’aquesta àrea serà objecte d’inspecció immediata per determinar l’origen de les filtracions que, tres mesos enrere, ja havien provocat una altra inundació al mateix immoble, que va requerir l’actuació dels bombers.

L’avís d’aquest matí l’han realitzat veïns del bloc situat al costat de l’afectat. En el cas del número 20 del carrer Sant Martí, avui tenia aigua de forma superficial al seu soterrani, on s’ha constatat que les bombes d’evacuació han funcionat de manera constant durant mesos. Al bloc on s’ha produït la major inundació, en estar desocupat, no hi ha aquest control sobre les filtracions.

El tècnic municipal de guàrdia de la Regidoria d'Urbanisme ha assenyalat que l’estructura de l’immoble de Sant Martí 24, propietat d’una entitat bancària, no té cap afectació. L’actuació, en què han intervingut bombers i la Guàrdia Urbana, s'ha iniciat al voltant de les 10.45 h i ha requerit tallar el trànsit al carrer Sant Martí. La incidència ha quedat resolta a les 13.30 h, aproximadament.

Et destaquem...