Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria presenta el nou Poum als veïns de Raimat

La Paeria presenta el nou Poum als veïns de Raimat

El tinent d'alcalde Fèlix Larrosa ha participat en la trobada per explicar els principals eixos de la nova planificació urbanística i, en especial, els canvis relatius a aquesta Entitat Municipal Descentralitzada

Data publicació: Divendres 02, mar� del 2018


Imatge de la notícia La Paeria presenta el nou Poum als veïns de Raimat

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

L'Ajuntament de Raimat ha acollit aquest matí una sessió de presentació dels principals eixos del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (Poum) de la ciutat de Lleida. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció i Gestió de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, ha participat en la trobada acompanyat pels tènics de la regidoria i del tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez. La presentació s'ha centrat especialment en els canvis que més afecten a la zona de Raimat i el seu entorn, i ha comptat amb la participació de representants de l'ajuntament pedani i d'entitats d'aquesta Entitat Municipal Descentralitzada.

La Paeria està impulsant diverses presentacions del pla urbanístic, que ja s’han fet amb les entitats de l’àmbit econòmic i social de la ciutat i de l’Horta, entre d'altres. El nou Poum definirà el futur urbanístic de Lleida els pròxims 15 anys. Ara es troba en fase de debat, després d’un treball tècnic i de participació ciutadana important durant la fase d’avenç.

 

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

Et destaquem...